Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tiggy

9. 3. 2017

tiggy-270.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2014
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Tiggy byla nalezena se svými sourozenci a kočičí mámou Lesněnkou  v krabici v lese. Lesněnka ani ostatní ostatní koťata nepřežila, zůstala jen Tiggy. Je milá, mazlivá a hravá kočička.
26.3.2016 Tiggy je u nás už rok a půl a nový domov moc vyhlíží. 16.4.2016 na naší VI.umísťovací výstavě opuštěných koček v Brně byla Tiggy umístěna do Brna, do bytu, ke kočce.

20.4.2016 byla Tiggy vrácena zpět. Nová majitelka nám řekla, že vzala Tiggy k veterináři a ten řekl, že má tak silný zánět dásní, že se jí musí vytrhat všechny zuby a že ona teprve nedávno chodila po veterinářích se svou britkou a že něco takového nezvládne. Faktem zůstává, že Tiggy se po příjezdu zpět napucla syrovým masem a spokojeně usnula - domníváme se, že toto by kočka neudělala při zánětu tak silném, kdy by jí hrozila ztráta všech zubů. Ani netušíme, proč se majitelka rozhodla s Tiggy jet po 3 dnech na veterinu, stresovat kočku, která si na nový domov teprve zvyká ... Naše kočky prochází před výstavou veterinární kontrolou a jsou zdravé. 9.3.2017 Tiggy byla umístěna do Dubňan, do domku, k britskému kocourkovi.

Další fotky Tiggy zde.
Nález Lesněnky s koťaty, foto zde.

Tiggy byla adoptována na dálku, její adoptívní rodinou byla Andrea Kudláčová a kočička Misha a Julča a kocourek Diamond. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

16.4.2016
Dobry vecer,
podle domluvy se ozyvam. Nemam vcelku co napsat, Tiggy se boji a vyuzila moznosti schovat se do pelisku a je tam porad. Je v pokoji kde ma jidlo, piti i zachod, nema zatim o nic zajem. Moje Adelka byla prekvapena, zvedava, nepratelska nebyla, snad to tak zustane.Tak to je zatim tak vse.
Mejte se pekne
Zuzana

18.4.2016
tiggy300.jpgDobry vecer,
posilam nejaka fota - Tiggy se odvazila na pruzkum a libi se ji v predsini na "trůně". Adelka (britka) lezi dost otráveně - moc se ji to nelíbí. Mejte se pekne.
Zuzana

 

 

 

20.4.2016 byla Tiggy vrácena zpět. Nová majitelka nám řekla, že vzala Tiggy k veterináři a ten řekl, že má tak silný zánět dásní, že se jí musí vytrhat všechny zuby a že ona teprve nedávno chodila po veterinářích se svou britkou a že něco takového nezvládne. Faktem zůstává, že Tiggy se po příjezdu zpět napucla syrovým masem a spokojeně usnula - domníváme se, že toto by kočka neudělala při zánětu tak silném, kdy by jí hrozila ztráta všech zubů. Ani netušíme, proč se majitelka rozhodla s Tiggy jet po 3 dnech na veterinu, stresovat kočku, která si na nový domov teprve zvyká ... Naše kočky prochází před výstavou veterinární kontrolou a jsou zdravé.

 

Zprávy z nového domova č.2:

11.3.2017
Dobrý den,
dnes už Tiggy čůrala, pila vodu, zatím nepapá. Je pořád ve svém bunkru, nechá se hladit, ale bojí se hodně. Kocour k ní nejde vůbec, jen zdálky zavětří a odejde. Ráno maličko mňoukala, vykoukla z bunkru, nechala se pochovat a šup zpátky.

12.3.2017
Dobrý den,
vypadá to, že se to lepší. Večer kolem 11 hod. Tiggy vylezla a zkoumala pokoj, nechala se hladit a mazlit, nastrkovala bříško. Pak zalezla pod postel a byla tam celou noc, ráno jsem ji vytáhla, kocour na ni teda syčel a pořád pozoruje z velké vzdálenosti. Pořád ale nepapa.

13.3.2017
Dobrý večer,
Tiggy dnes přes den nejedla, necurala, dala jsem ji vodu stříkačkou, ať aspoň pije, je pořád zalezlá.

Odpověď:
Já bych se chtěla zítra stavit, dám Tiggy protistresový obojek, pomazlím ji a třeba se nají, když mě uvidí.

15.3.2017
Dobrý večer,
situace je pořád stejná, Tiggy papala jen malinko, vodu dávám ze stříkačky. V noci obcházela po domě a mňoukala. Ale dnes navečer si začala zvědavé prohlížet kocoura, ten před ní utíká.

18.3.2017
Dobrý večer,
Tiggy dnes papala, je pořád schovaná pod postelí, ale objevilo se nacurane v záchodě, v noci za námi přišla do ložnice.
Už se sbližují s kocourem, žere, ale přes den je schovaná.

27.3.2017
Dobrý den,
zdravíme z Dubňan. Tiggy se má dobře, pěkně papá, misku s masíčkem hned slupne, dokonce ji chutnají granule našeho kocoura. Přes den ještě zůstává schovaná, ale večer je s námi, chce se mazlit. S kocourkem vychází dobře, už se o něj může i otřít, Artík neuteče. Tak snad je vše na dobré cestě.

Odpověď:
Rozhodně ano! Máme radost!

tiggy250.jpg2.4.2017
Dobré odpoledne,
posílám fotku, Tiggy si zvyká, už vylézá že skrýše čím dál dřív, včera večer olizovala kocoura. A objevila i svět venku, zatím jen přes sklo.

12.4.2017
Dobrý večer,
s radostí vám můžu napsat, že Tiggy se má u nás dobře. Odpoledne už se neschovává, pěkně papá, už se i zakulacuje. S kocourem se olizují, občas je samozřejmě bitka a každý večer divoké kočičí dostihy, ale jak říká náš syn - mami, oni se milují :-) Když jde kocour ven a pak čeká u dveří až ho pustíme, Tiggynka jak ho uvidí, hned mnaukanim upozorňuje, že máme otevřít dveře.

Kočky SOS:
Tak se vyplatilo čekat, že? Jen kdyby byl každý tak trpělivý jak vy, moc vám za ni děkuji, že nemusí trávit zbytek života v útulku.

tiggy.jpg17.4.2017
Hezké Velikonoce, posílám dnešní foto, zase jsme o kousek dál!

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář