Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tomášek 03

17. 6. 2018

prijem-tomasek.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2017
Umístění:
dočasná péče Hýsly

7.6.2018 - Kocourek Tomášek se k nám dostal na žádost svých majitelek. Matka s už dospělou dcerou, obě invalidní důchodkyně se dostaly do tíživé situace. Bydlely obě u druha matky, ten je z domu vyhodil a ony skončily i s kocourem na ulici. Přebývaly a spaly v autě i s kocourem, kocourka venčily na vodítku, nakonec dostaly místo v azylovém domě v Břeclavi. Potíž ale byla v tom, že tam kocour nesměl a tak skončil u nás. Jmenuje se Tomášek a velmi se bojí. 8.6.2018 - Využili jsme nabídku na dočasnou péči a dnes jsme Tomáška převezli k paní Lence. V normálním prostředí se Tomášek určitě brzy přestane bát. 17.6.2018 - Paní Lenka se rozhodla dát Tomáškovi domov trvalý!

Další fotky zde.

 

Zprávy z dočasné péče:

16.6.2018
Posílám pozdrav z dočasky.
Mám se tu docela dobře, furt mám plnou misečku s granulami, 2x denně dostávám masíčko z konzervy. Po týdnu jsem se konečně spřátelil i s domácí kočkou, i když ona ze mě není kdovíjak nadšená, ale občas si dáme aj čumáčkovou pusu. Jo a když jsme u
tomasek.jpgtěch pusinek tak domácí je děsná, furt mě pusinkuje :-). Copak jsem malé mimino, že mě musí takhle ceckat?! Ale abych ji udělal radost tak dělám jak mě to baví, ale pak jdu a radši se pořádně umyju. Taky, když přijde z práce domů tak ji jdu přivítat a to máte vidět co dělá, hysterka :-). To mě pusinkuje jednou tak. Taky mám strach aby nebyla nemocná a když v noci spí a trčí ji prsty z pod kapny tak ji hned kousnu ať si to schová... ještě, že mě má!!!
No nic, hlášení jsem podal a teď jsem z toho celý unavený a musím si zdřímnout. Posílám pár fotek ať vidíte, že nekecám.
Mňau a pa všem. Tomášek!

3.4.2023
Dobrý den,
chtěla bych Vám poděkovat za krásných pět let s Tomáškem, kterého jsem si u Vás vzala. Zhruba před měsícem odešel na každodenní procházku a už si nevrátil. Každý den jsem ho volala, byla ho hledat po dědině a nic... Dnes u mě zazvonila sousedka, že Tomášek je u nich v šopě. Co se stalo nevím.
Tomášek byl úžasný kocourek, byl na mě hodně fixovaný, neměl rád cizí lidi a byl dost lekavý. Chodil za mnou jako pejsek, rád se nechával hladit i pusinkovat. Když jste mi ho přivezli domů tak skoro rok nevrněl, pak když začal tak to byl koncert. Jednou jsem musela do nemocnice na operaci, když jsem po pár dnech přijela tak dva dny se ode mě nehnul. Byl to můj chlapeček. Bylo pro mě dost těžký se s ním dnes rozloučit a puká mi srdce. Jsem ráda za ty roky co byl se mnou, byl úžasný. Snad se mu u mě taky líbilo...

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář