Jdi na obsah Jdi na menu
 


Toník 03, Tutu, Wilbur a Elizabeth

26. 12. 2021

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 9/2019
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

31.10.2019 - Tak jsme si říkali, že pro letošek už to máme za sebou a že je s odkládáním koťátek konec ..., ale zavolala 13 letá slečna, že na autobusové zastávce v Týnci pláče 7 (!) koťátek. Co je toto za hrdinství, sebrat kočce koťata a pohodit je na zastávku? Nikdo z kolemjdoucích je neviděl a neměl snahu pomoci? Někteří dospělí by se mohli od dětí učit. Koťata tam byla asi přes noc, byla velmi podchlazená, nejmenší kočička váží pouhých 180 g. Jsou to Toník, Timy, Týtý, Tutu, Tinky, Tami a Týnka. Koťata byla převezena do dočasné péče. 27.7.2020 - Z Toníčka vyrostl krásný a neskutečně ukecaný kocour. Komentuje všechno, co se kolem děje a komentuje každé vaše slovo. Je s ním sranda. Je to veselý kocourek, který nemůže být v novém domově sám. Do nového domova může s některým ze svých sourozenců nebo může být umístěn k vaší kočce. 31.1.2021 - Toník a Tutu odjeli společně do nového domova, do domku v Chlumu, kde je čekají děti, dva vlkodavové a další zvířectvo.

Další fotky zde.

Toník byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Renata Čížková. Děkujeme!

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 9/2019
Umístěmí:
dočasná péč Mikulčice

31.10.2019 - Tak jsme si říkali, že pro letošek už to máme za sebou a že je s odkládáním koťátek konec ..., ale zavolala 13 letá slečna, že na autobusové zastávce v Týnci pláče 7 (!) koťátek. Co je toto za hrdinství, sebrat kočce koťata a pohodit je na zastávku? Nikdo z kolemjdoucích je neviděl a neměl snahu pomoci? Někteří dospělí by se mohli od dětí učit. Koťata tam byla asi přes noc, byla velmi podchlazená, nejmenší kočička váží pouhých 180 g. Jsou to Toník, Timy, Týtý, Tutu, Tinky, Tami a Týnka. Koťata byla převezena do dočasné péče. 27.7.2020 - Z Tutu vyrostl milý kocourek, který se moc rád mazlí a tulí. Je to pohodář a přijde si pro pohlazení vždycky, když je příležitost. Moc rád si hraje s kočičími kamarády, takže v novém domově nesmí být sám. 31.1.2021 - Toník a Tutu odjeli společně do nového domova, do domku v Chlumu, kde je čekají děti, dva vlkodavové a další zvířectvo.

Další fotky zde.

Tutu byl adoptován na dálku - krmivo mu hradila Gabriela Bašnárová a kočičáci. Děkujeme!

Tutu byl adoptován na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku mu hradila Darja Čablová. Děkujeme!

w5.jpgKocour, nar. 8/2020
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

3.3.2021 - Dnes jsme přijali kocoura z Lanžhota. Je hubený, špinavý a vyhladovělý, svrab v uších. Byl umístěn do karantény a dostal jméno Wilbur. 10.4.2021 - Wilbur může do nového domova. Je to přátelský kocour, má rád lidi i kočičí kamarády. 17.4.2021 - Wilbur dnes odjel do nového domova do Chlumu za Toníkem a Tutu.

Další fotky zde.

eliz.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 2019
Umístění:
dočasná péče

1.10.2021 - V Kosticích, na ulici Hlavní, před domem č. 27 byla nalezena tato kočka s delší srstí, srazilo ji auto. Hned jsme kočku převezli na kliniku v Uherském Hradišti, má zlomenou čelist, otřes mozku, pohmožděniny. 5.10.2021 - Kočička dostala jméno Elizabeth, je po operaci čelisti, baští sama a tak jsme ji dnes převezli k nám, probíhá léčba. 1.12.2021 - Elizabeth je kočička mazlivá k člověku a přátelská ke kočkám. 26.12.2021 - Elizabeth dnes odjela do nového domova, do Chlumu za Toníkem, Tutu a Wilburem.

Další fotky zde.

Elizabeth byla adoptována na dálku - krmivo jí hradila Petra Laštovičková z Ústí nad Labem. Děkujeme!

Elizabeth byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku jí hradila Renata Lachká.

 

Zprávy z nového domova:

tutu--tonik.jpg11.2.2021
Po zhruba týdnu opatrného oťukáváni už jsou ve druhém týdnu oba rošťáci socializovaní, což znamená noční honičky mezi sebou, spaní na stole, motání se pod nohama a skoky na sedačku a teď už i na klín. Počkáme na lepší počasí a kluci zkusí i svět za oknem. Předpokládám, že pak nebudou vědět, kde být raději. Na terase lovit mouchy nebo v domě zalézt pod postel a vylézt až na večeři ... :-)

4.3.2021
Tak už jsou naši ... :-)

 

w1.jpg

 

 

 



Další zprávy z nového domova po příjezdu Wilbura:

28.4.2021
Wilbur se zabydlel velice rychle a má úžasnou kámošku ...

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář