Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tornádo Lou

7. 8. 2022

t5.jpgKočka, kastrovaná, nar. 5/2021
Umístění:
depozitum Hodonín I.

28.6.2021 - V Moravské Nové Vsi nalezeno kotě v rozvalinách domu, který zničilo tornádo. Je to černá kočička, dostala jméno Tornádo (Tori). 19.11.2021 - Tori je kočička úžasné povahy, roztomilá, mazlivá a k člověku přítulná, s kočkami dobře vychází a hledá domov u kočičího kamaráda nebo může odejít s kočičkou od nás (ale pokud by našla domov v domku se zahradou, může být i jedináček). 7.8.2022 - Tori dnes odjela do nového domova, do Prahy, do bytu, kde ji čeká kočička.

Další fotky zde.

Tori byla adoptována na dálku - krmivo jí hradili Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

8.8.2022
Pani Tomalova,
Tori se pořád bojí. V noci prohlédla pokoj, ale jinak z toho úkrytu nevychází. Já se za ní chodím občas kouknout, ale teď na mě i zasyčela. Raději nehladím. Tak jen doufám, že si zvykne.

10.8.2022
Tori se začala mazlit! Ani tomu nemůžu uvěřit ..., snad se i konečně nají.

12.8.2022
Zdravím,
tak Tori už šmejdí po celé chatě a se mnou je O.K. Spala už u mě, manžela se ještě bojí. Už trochu jí. Dnes na sebe narazily s naší kočkou, takta na Torinku vrčel a pak šla raději ven. Tak snad se budou kámošit, ještě je brzy. Mějte se hezky, my pak pošleme fotky.

16.8.2022
Dobrý den.
v příloze posílám Torinku, zatím se nechce moc fotit. Už se pomalu u nás rozkoukává, hezky baští a i se mazlí.
Zatím máme problém jen s naší kočičkou, ta na ni vrčí  a syčí, tak se snažíme pomalinku je sbližovat. Na Torince je vidět, že byla zvyklá mezi kočkami, takže ji ta naše nechává naprosto v klidu.

22.8.2022
Dobrý den,
posílám foto Torinky. Každý den se s námi sbližuje víc a víc a je fakt perfektní. Vypadá, že se jí u nás líbí. Papá všechno i vařené maso, co dáváme naší starší kočičce. Sbližujeme je pomalu s tou naší, už jedí skoro u sebe a ta naše tolik nesyčí, ale je pravda, že je teď hodně venku. Chce to čas. Torinka ven nepůjde, dokud se navzájem nepřijmou.
Jen jsem chtěla poslat pár info, abyste věděli, že se Torince daří dobře. Chápu, že je to pro vás těžké je pak dát z ruky, když se o ně staráte od malinka. Snad u nás bude vše ok.
Zdravíme do Hodonína a obdivujeme vás všechny za to, co pro kočky děláte.
Mějte se krásně a my se zase ozveme, D.

mensi.jpg11.9.2022
Dobrý den,
posílám další fotky Torinky. S naší domácí kočičkou jsou už v pohodě  a tak Torinka začala chodit ven. Moc se jí to líbí. Je poslušná, na zavolání přiběhne. Jsme rádi, že ji máme.
Mějte se hezky a pozdravujte od nás všech paní Tomalovou, D.

6.11.2022
Dobrý den,
posíláme další pozdrav od Torinky. Dnes s námi Torinka přijela poprvé do Prahy, do bytu a zvládla to úplně úžasně. V autě trochu plakala v přepravce, ale byt si ihned celý prohlédla a je tu jako doma. Obsadila nejlepší místo na škrabadle. :-)
Jinak je opravdu moc mazlivá, manžel s nimi zůstal na chatě déle než já a už se těšil na můj příjezd, aby si od mazlení trochu odpočinul.
Máte všechny náš velký obdiv, jak se o kočičky staráte a i, jak pěkně popisujete jejich povahy atd. na stránkách sdružení. Určitě to má smysl vybrat si kočičku, která se do dané rodiny bude nejvíce hodit.  
Moc děkujeme, D.

3.7.2023
Dobrý den,
posíláme pozdravy do Hodonína od Torinky.
My už jsme zase od konce května na chatě a musím říct, že Torince ten přechod vůbec nevadí. Je úplně v pohodě.
Ona je velký mazel a pořád ji máme  s manželem v patách. U všeho musí být. S tou naší druhou kočičkou jsou kamarádky, ale mám dojem, že Torinka si nás zabrala pro sebe. Naštěstí druhá kočička není až tak mazlivá, takže se holky doplňují.
Dnes jim manžel přidělal kočičí dvířka do vstupních dveří, aby mohly chodit samy, jak chtějí domů. Ale Torinka vždycky na zavolání přiběhne, jen nás prohání, protože jakmile zjistí, že jsme vevnitř, hned mňouká, že chce otevřít a naopak.
Přejeme, aby lidé konečně dostali rozum a začaly kočičky kastrovat. Když koukám na ty vaše stránky, kolik kočiček přijímáte a v jakém stavu, je mně z toho smutno a vás všechny moc obdivuji.
Mějte se krásně, D.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář