Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trampík a Ariel 02

6. 1. 2016

trampik270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 7/2015

Trampík je mourovatý kocourek, který se objevil v Ratíškovicích na autobusové zastávce směr Hodonín. Byl čistý, s plným bříškem jen strašně zoufalý, naříkal strachy kdeže se to ocitl ve dvou měsících tak daleko od mámy... Je velice přítulný a mazlivý, o pozornost si často říká hlasitým mňaukáním. V novém domově potřebuje kočičího parťáka ke hrám a mazlení. Nevhodný jako jedináček. 6.1.2016 byl Trampík umístěn spolu s Ariel do Boršic u Buchlovic, do domku.

Další fotky Trampíka zde.

Trampík byl adoptován na dálku, jeho adoptivní rodinou byla paní Jana Hegerová. Děkujeme!

ariel350.jpgKočka, kastrovaná, nar. 6/2015

Ariel je černá kočička s jemnou hedvábnou srstí. Našla se v parku v lázních v Hodoníně, kde krmíme plaché kočky, nejspíš ji tak někdo přinesl aby se jí zbavil. Ariel je milá a mazlivá, ale druhé kočky moc nemusí, bojí se jich - proto jí u nás není dobře a moc by potřebovala nový domov, buď jako jedináček nebo jednu  kočku by určitě snesla. 6.1.2016 byla Ariel umístěna spolu s Trampíkem do Boršic u Buchlovic, do domku.

Další fotky Arielky zde.
 

Zprávy z nového domova:

7.1.2016
Dobrý den,
píši za kočičky Trampíka a Arielku.
Trampík, se mi zdá, že nejvíce žije v noci, když my spíme :), trošičku nás zlobil, tak jsme ho museli hladit, zřejmě se bál v cizím prostředí. Zkusila jsem jim dát konzervu, co mají rády naše kočky, ale jen očuchaly, a řekly že to jíst nebudou, dostaly tedy kapsičku, a hned ji zbaštily.  Jsou spolu, drží se při sobě, Trampík je živější, dělá  průzkumy, za to Arielka je ještě taková opatrná, ale když ji vezmu k sobě, hned se začne tulit, mazlit se a krásně přede, hned jak na ni začnu mluvit.  Spinkají s námi v ložnici, mají i záchodky a jídlo v jednom pokoji, zatím se jim nechce po domě chodit, zkusila jsem Trampíka, ale brzy se vrátil do pokoje. Ostatní jsem jim zatím neukázala, nechávám je zatím si zvykat s námi, naše kočky máme v domečku venku, ty mají své soukromí zase jinde. Trošku jsem měla obavy, co Arielka, aby se Trampika nebála, ale jak ho čistí, kouká na něj, vím, že budou velcí kamarádi, je to pro ni zatím jedinej kočičí kamarád. Moc Vás do Hodonína zdravíme,
za Arielku s Trampikem  Martina

19.1.2016
Dobrý den,
Ariel a Trampíka máme stále doma v teple. Mají se dobře, povídají si s námi, hrají si spolu jak děti. Jakmile jdeme spát, hned je máme u sebe v peřinách :),  už si zvykly. Na začátku nám spaly pod dětskou postýlkou, přišly se jen pomazlit, ale teď už normálně s námi spí, jen dost brzo za tmy vstávají a začínají zlobit. Přes den je pouštím po celém domě, v jednom pokoji mají již vše prozkoumané, už není v něm nic nového, ani skříně je už nebaví prozkoumávat. V pořádku papkají granule a kapsičky, a jsou čistotné.
Mějte se hezky.
M.

trampik270.jpg21.2.2016
Dobrý den,
posílám pár fotek,  Trampik je akční a zvědavý, je to "můj " kocour, mluví se mnou, Arielka má ráda spíše paničku, mě moc neduveruje, asi má špatné zkušenosti. Jinak je ale o moc smělejší než byla a spolu s Trampikem nám tady dělají divadlo jak se kočkují.
S pozdravem M.

 

Další fotky z nového domova zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Hodně štěstí,děťulenky!!!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 7. 1. 2016 5:57)

Oběma krásným kočandám vše nejlepší a šťastný domov!