Jdi na obsah Jdi na menu
 


Trina

8. 6. 2022

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 9/2021
Umístění:
dočasná péče Mikulčice

22.4.2022 - Dnes jsme přijali kočičku z Břeclavi. Přitoulala se na zahradu domu, kde už kočky mají a tak nás oznamovatelka požádala o pomoc s kastrací a hledáním nového domova. Kočička je hodně mazlivá a dostala jméno Trina. 22.5.2022 - Trina je velmi příjemná, jemná a mazlivá kočička, miluje člověka, je hodně upovídaná. Společnost většího množství koček jí nedělá dobře, hledá domov jako rozmazlovaný jedináček, případně u jednoho kočičího kamaráda, v domku se zahradou. 8.6.2022 - Trina odjela do nového domova, do Břeclavi, do domku se zahradou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Trina byla adoptována na dálku - krmivo hradila MUDr. Eliška Rampulová s Čičmůnkem. Děkujeme!

Trina byla adoptována na dálku - veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku hradila MUDr. Eliška Rampulová s Čičmůnkem. Děkujeme!

 

mensi.jpgZprávy z nového domova:

23.7.2022
Dobrý den,
Trinuška už si na všechno zvykla, má se dobře. Hodně času tráví na zahrádce, ale daleko nechodí, drží se u domu. Má velkou chuť k jídlu a je moc milá a přítulná. Často s námi komunikuje a řekne si, když něco chce. Je to opravdu moc hodná kočička a jsme moc rádi, že se stala členem naší rodiny. :-)
Zdraví P.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář