Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tuláček

8. 8. 2018

tulacek5.jpgKocour, nar. 5/2018
Umístění:
depozitum Hodonín II.

23.6.2018 - V Hodoníně na sídlišti Bažantnice se pohyboval sám tento hladový a unavený mrňousek. Je to dvouměsíční kocourek a dostal jméno Tuláček.
6.8.2018 - Tuláček je zdravý a může do nového domova. Je moc krásný a je to velký mazel. 8.8.2018 - Tuláček odjel do dového domova, do Uherčic, do domku, kde ho čeká kočička.

Další fotky zde.

Tuláček byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Kolářovi z Prostějova - Eva, Marek, Matěj a Robin + kočičáci Kája, Vojta, Ruda, Toníček, Žofinka, Pepinka, Jiřinka, Gábinka a Lojzíček. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

15.8.2018
Dobrý den,
je to týden, co jsem si odvezla Tuláčka. Teď se jmenuje Jacob.
Skoro okamžitě se zadaptoval, hned vybílil misku s masem a moc se mazlil. Jen naše Enya se nechtěla přátelit, stále syčela /mysleli jsme, že je křížená s hadem/, prskala a vrčela. Přestala jíst, nechtěla si hrát, oblíbeného mávátka si ani nevšimla, prostě se naštvala a nebyla s ní žádná řeč. Zapojovali jsme je do společné hry, ale Enya se vždy nafoukla a utekla pod postel. Jacob si z ní nic nedělal, i když mu několikrát  dala pohlavek. Je to veselý a hravý kocourek.

img_20180812_120415_resized_20180815_112940571.jpgV neděli se to ale začalo všechno obracet, Enya přestala prskat, začala se s ním nahánět, kam šel Jacob, šla i Enya a naopak.
Jí spolu z misky, hrají si, dívají se spolu z okna /samozřejmě za sítí/. Jacob naučil Enyu papkat syrové maso. Mám z toho moc velkou radost, protože ona si vždycky jen čichla a odešla a teď rychle hltá, aby jí to Jacob nesnědl. Je s nimi velká legrace, máme o zábavu postaráno. O to nám šlo, aby Enya nebyla sama a měla bezva parťáka. Jen si myslím, že si ho pěkně rozmazlíme, pořád ho chováme. A když zrovna nechováme, tak mňouká a vyžaduje mazlení. Dáváme mu hodně lásky, má se u nás opravdu dobře :-).
Posílám několik fotek, ale řeknu vám, vyfotit Jacoba v klidu je nadlidský výkon, skoro všechny fotky jsou rozmazané. Na poslední fotce Enya nechce pózovat, byla ještě trochu nafučená :D
Mějte se hezky, pozdrav posílám i od Jacoba.
Hanka

img_20180904_141710_resized_20180904_024320623.jpg4.9.2018
Dobrý den,
posílám aktuální fotky Jacoba, má odpolední siestu.
Je úžasný kocourek, velký kamarád a mazel. S naší Enyou si pořád hraje a mazlí se. Jsem ráda, že jsem Enyčce vybrala takového super kámoše, bylo to dobré rozhodnutí. Zbožňuji je oba dva, vlastně naše celá rodina.
Mějte se hezky.
S pozdravem Hanka

8.3.2019
Dobrý den,
Jacob / Tuláček / zdraví všechny do Hodonína:
Chci se s vámi podělit, jak se mám v mé rodině. Všichni mě moc milují, hladí mě a říkají mi jak jsem krásný a roztomilý kocourek. Občas trochu zlobím, honím se a rvu se se svou kámoškou Enyou. A nejraději na stole v kuchyni. Jsem pěkný pokušitel, ale mě to hrozně baví :-D. Jo a když naši nechají něco na stole / třeba peníze, nebo nějaký
1546881851260.jpgpapír/, tak to ukradnu a utíkám si to schovat do pokojíku pod postel. Už jsem tam odnesl i pětistovku a moje dvounohá mamka ji dlouho hledala :-D. A taky mi maminka říká, že jsem její pejsek, protože ji pořád hlídám a nechci se od ní hnout skoro ani na krok. Vyhlížím ji, než přijde z práce a jak slyším auto, už stojím u dveří a čekám, kdy vejde do dveří. Dvounohý taťka asi žárlí, protože říká, že jsem skoro pořád jen s mamkou a dívám se na ni jako na svatý obrázek. A prý mě pusinkuje a objímá víc než taťku ;-).
Mám s Enyou svůj pokojík, máme plno hraček, máme tam i postel jen pro sebe, prostě paráda. V jídle nejsem vůbec vybíravý, na rozdíl od kámošky mainky. Baštím kuřecí a vepřové masičko, ty nejlepší granulky a kapsičky, ty taky miluji. No, už mi trošku roste pupíček, ale já to vyběhám.
Jsem tady moc šťastný a všechny mám moc rád. Všem kočičkám čekajícím na nový domov přeji, aby našly taky takový úžasný domov jako mám já ;-). Posílám fotky, některé i starší. Poslední fotka je aktuální ze včerejška. Všichni se mějte moc hezky, já se zase někdy ozvu.

Jacob

8.8.2019
Dobrý den,
dnes je to přesně rok, co jsem si přivezla od vás Jacoba /Tuláčka.
Byla to láska na první pohled, otevřela jsem vaše fb stránky a vykoukl na mě malinkatý okatý kocoureček. Okamžitě jsem se zamilovala.  Oznámila jsem manželovi, že ten musí být můj a že naše kočička Enya musí mít kamaráda. Manžel hned souhlasil. Ráno jsem vám volala a odpoledne už jsme jeli pro něho.
Jacobek si velmi rychle zvykl  na nový domov a novou kamarádku Enyu. Jsou to dobří kamarádi, občas se poperou, ale jinak se mají moc rádi. Ještě má tři kočičí kamarády, kteří přes léto bydlí na půdě a běhají po zahradě, ale v zimě jsou většinou doma v teplíčku. Takže má doma docela veselo. Je to moje zlatíčko a život bez něho už si nedovedu představit. Jsem šťastná, že jsem si ho našla. Díky vám :-). Posílám fotky, ale Jacob se moc fotit nechce, je stále v poklusu.
Mějte se moc krásně a přeji všem vašim kočičkám ty nelepší domovy.
P.S. Jacob posílá pozdrav! ;-)
Hanka

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář