Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tygřík

26. 5. 2024

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. cca 2021
Umístění:
depozitum Mikulčice

19.3.2023 - Kocour Tygřík se přitoulal k naší voliéře v Moravské Nové Vsi. Ze začátku se bál, ale později se už nechal pohladit a protože byl velmi zablešený, vyhublý, plný šrámů a v uších měl svrab, tak jsme ho přeléčili, vykastrovali, naočkovali a zabydlel se ve firmě manžela naší depozitářky, u voliéry. Každé ráno vyhlížel, kdy už přijede a celý den mu asistoval při práci. Tygřík vyžaduje mazlení a je mu smutno, když je sám a proto jsme ho nakonec vzali k nám. S ostatními kočkami vychází dobře a je vhodný ke kočičímu kamarádovi, ale může být i jedináček, pouze do domku se zahradou, s možností chodit ven. 26.5.2024 - Tygřík odjel do nového domova, do domku se zahradou v Bohdalicích, kde ho čeká kočičí kamarádka.

Další fotky zde.

Tygřík byl adoptován na dálku - na krmivo mu přispívala rodina Večeřova. Děkujeme!

Tygřík byl adoptován na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v útulku přispíval Adam Ivičič a kočky Laďa a Šery. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

22.6.2024
Tygřík je vymazlený kocourek a už za týden chodil s Rozinkou ven a prozkoumával teritorium. Jsou velcí kamarádi a spí spolu v pelíšku. Chodí se pomazlit domů, ale venku na terase na sluníčku je nejraději. Zapadl do naší rodiny, jak kdyby tu byl odjakživa. Bez jediného problému. Přeji pěkný den! Petra

Kočky SOS:
Nikdy nesmí kočka na novém místě chodit chodit po týdnu ven! Je náhoda a velké štěstí, že se nic nestalo a Tygřík se neztratil (jak už se mu to nakonec jednou v životě stalo a proto se dostal k nám. Nikdo to prosím nezkoušejte a dodržujte námi daná pravidla! Více ZDE.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář