Jdi na obsah Jdi na menu
 


Valda

19. 2. 2011

ObrazekČerného kocourka Valdu a jeho brášku Rudyho našla naše kolegyně v Mikulčicích na silnici. Oba jsou moc milí, hraví a mazliví, vhodní jako společníci k podobně starému kotěti. Spokojeni budou v bytě i v domku se zahrádkou. 19.2.2011 byl umístěn do Hodonína do bytu.

Z nového domova máme tyto zprávy:

21.2.2011:
Už je to lepší než v sobotu, kdy nebyl ani na záchodě ani nic nežral ani nepil, skoro celý den zalezlý pod sedačkou. V neděli už malinko něco požral a trochu si začal všímat okolí. Na záchodě byl až v noci, 2x na malé a 1x na velké, už jsem měl obavy, že to dělá někde jinde než má, průjem zatím nemá. Celkově je ale pořád hodně plachý, i když hodný a mazlivý. Aktivní je spíše až v noci, kdy mňauká a je celý nesvůj, přes den jenom polehává a pozoruje okolí. Pořád žere jen tak hodně zlehka, vůbec se nepřejídá! Chybí mu místo za oknem, nezná květiny a zvyká si, že nemůže na stůl. Uvidíme zítra, jak se to posuden a vyvine. Mějte se hezky, zdravíme Vás!

27.2.2011:
Dobrý večer, Valdík si vede dobře, už se u nás aklimatizoval a začíná si zvykat na chod naší domácnosti. Žere už všechno, má několik pelíšků a zašíváren. Spí s námi v posteli. Pořád je hodně mazlivý, hodný a klidný. Takový domácí plyšáček. Mějte se hezky, zdravíme Vás!

Videa, kde je Valda:


Felinoterapie

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář