Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vanda 02

13. 3. 2018

vanda2.jpgKočka, kastrovaná, nar. cca 5/2016
Umístění:

depozitum Starovičky

Kočička se našla na ulici Sc.Viatora v Hodoníně, v neobydleném domě. Byla už kastrovaná. Inzerovali jsme opakovaně na FB a nikdo se nikdo nepřihlásil.
30.5.2017 - Vanda je zdravá, očkovaná a může do nového domova. Nemá ráda kočky, proto je vhodná pouze jako jedináček.  19.11.2017 - Vanda byla umístěna do Ameis v Rakousku, do domku, k pejskovi.
22.1.2018 - Vanda byla vrácena zpět. O kočky nestojí, potřebuje domov jako jedináček, v klidnější rodině, bez malých dětí. 13.3.2018 - Vanda dnes umístěna do Hodonína, do bytu, jako jedináček.

Další fotky zde.

Vanda byla adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Táňa Jankovičová a čičindy Kája a Terka.  Děkujeme!


vanda2.jpgDOČASNÁ PÉČE
21.9.2017 - Vanda je z velkého množství koček zoufalá a protože se nám nedařilo najít jí trvalý domov, dnes byla z dubňanského depozita převezena do
dočasné péče v Hodoníně. Už večer jsme dostali fotky a zprávu:

"Zdravíme,
Vanuška vylezla z pod postele během 15 minut, dala si granulky a je královnou bytu. Vypadá spokojeně"
... Tady je vidět, jak moc je důležitý domov!
Děkujeme paní Zuzaně!

9.11.2017
Byli jsme velmi vděčni, když nám v září nabídla dočasku paní Zuzana z Hodonína. Vanda se u ní během velmi krátké doby uvolnila a proměnila ve šťastnou kočku - viz fotky z dočasky. Vypadalo to, že ji tady mají rádi a byla dost velká naděje, že se jí dočaska stane trvalým domovem. Řekli jsme paní Zuzaně, že má čas na rozmyšlenou do 25.11. - to je termín naší výstavy, kam jsme chtěli Vandu vzít (pokud by u ní nezůstala). Dnes velké překvapení - paní Zuzana nám oznámila, že si pořizuje kotě a že si máme Vandu nejpozději do pondělka odvézt! Že je jí to líto! Ne, není vám to líto, jinak byste to Vandě nemohla udělat! Vy víte, že my nemáme jinou možnost, než vzít ji do některého depozita mezi desítky koček. Vanda vás má ráda a důvěřovala vám ... HLEDÁME VANDĚ VELMI NALÉHAVĚ DOMOV! Pouze jako jedináčkovi.
19.11.2017 - Vanda odjela z dočasné péče do Ameis v Rakousku, do domku, k pejskovi.


NOVÝ DOMOV:

1.12.2017
Z nového domova přišly fotky,
zde.

22.1.2018
Zprávy z domova Vandy:

U Vandy došlo ke změně chování. Nemá ráda hluk, je rozčilená z většího množství lidí a nejmenšího syna začala i napadat.
Začátkem listopadu 2017 jsem si do docasné pece vzala kočičku jménem Vanda, kterou jsem přejmenovala na Maju. Nakonec jsem se rozhodla, ze u nas zůstane. Nechtěla jsem, aby se zase stěhovala jinam. Mája je tribarevna kočičí dáma v právem slova smyslu, velice brzy se stala paní domu, bohužel si ale nerozumí s mým mladším synem (2.5) a to je důvod, kdy se s nim musíme rozloučit.
Svého pana miluje, doprovází ho na každém kroku ve dne v noci. Je velmi zvědavá, vleze i do nákupní tašky, loučí se při odchodu a zase vítá. Neni moc pritulna, nema rada hlazeni po hřbetě, ale je velmi hravá. Nema rada hlasite zvuky jako prave pisteni malých deti, TV ani rádio nahlas ji nevadí. Myslim ze nejvíc spokojena bude u starsich lidi, kde nejsou male deti ani pes a kde bude středem pozornosti jen ona.

22.1.2018
Dnes jsme Vandu přivezli zpátky a umístili do depozita ve Starovičkách a zkusíme zjistit, jaké je její chování a co by se dalo udělat.
5.2.2018
Zpráva a po 2 týdnech v depozitu Starovičky:

Vanda se chová normálně, brzy si zvykla, s kočkami zatím vychází dobře, i s malou dcerou. Nemá ráda rychlý pohyb, rychlou manipulaci, to umí projevit nespokojenost. Fotky v albu.
9.3.2018
Vanda nakonec přece jen změnila názor a o kočky nestojí, potřebuje domov jako jedináček, v klidnější rodině, bez malých dětí.

 

Zprávy z nového domova:

14.3.2018
vanda-v-n1.jpgv2.jpg

 

 

 

 

 


 

 

4.4.2018
Dobrý den,
Vandicka, tedy mi jsme ju přejmenovali na miminko,  je moc moc hodna.

 

vanda2.jpg8.5.2018
Dobrý večer,
miminko si už krásně zvykla.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Konečně!

(Daniela se svou kočkopartou, 7. 4. 2018 21:54)

Vandičko,jen si krásného domova a skvělých lidiček užívej mnoho zdravých a krásných let!!!

Vandičko,držíme pěstičky a tlapičky!

(Daniela se svou kočkopartou, 14. 3. 2018 20:06)

Teď už se to povede-musí!Jen to chce trpělivost a srdíčko na správném místě,toto je vzkaz dvounožcům!

Vando,neboj zase bude líp,

(Daniela se svou kočkopartou, 25. 1. 2018 6:58)

to jsem si jistá.Ony malé děti dovedou být pěkní parchanti,i když to třeba ještě nedělají schválně.Některá kočka to zvládá,jiná zaleze někde do koutečku,tiše trpí a vyleze až je naprostý klid,další seknutím dá sebejistě najevo co je jí proti srsti a to ne každý pochopí a akceptuje.U klidných a vyrovnaných lidiček ti bude lépe a vzhledem k Tvé kráse se brzy takoví najdou,hodně štěstí!

Re: Vando,neboj zase bude líp,

(Vlasta, 3. 2. 2018 15:34)

Nemyslím, ze jsem nevyrovnana, ale dítě si ohrožovat nenechám. Z obou stran to byl bohužel nevhodný vyber.
Děkuji za pochopení.

Re: Re: Vando,neboj zase bude líp,

(Daniela se svou kočkopartou, 14. 3. 2018 20:03)

No,kdyby bylo více pochopení a srdce pro tvorečka-toho čtyřnohého a trpělivosti,šlo by všechno.Nicméně lidem jako je paní Vlasta a její rodina nepatří do rukou raději žádné zvířátko,ani třeba křeček!

Vlasta

(Vlasta, 8. 2. 2018 21:02)

A tak je to vždy...
Člověk umí jen nadávat na druhe a soudit...dokud se sam neocitne v podobne situaci...
Přeji všem takovým hodne štěstí v životě...

Vanda

(Vendul, 6. 2. 2018 23:05)

Vando bud rada ze jsi odsud pryc....tam bys stejne stastna nebyla...a at si pořídí plyšovou ...
U Katky jsi v docasnem raji a ona se ta prava rodinka najde

díky moc!

(jolana, 21. 11. 2017 10:20)

za domov pro kočičku, která uvěřila nesprávnému člověku. přeji co nejkrásnější společné bydlení a spoustu nádherných zážitků! už jsi opravdu DOMA Vando:-)