Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vendelín 06

18. 2. 2021

mensi.jpgKocour, nar. 9/2020
Umístění:
depozitum Mikulčice

8.1.2021 - Sociálně slabá rodina se dostala do potíží a musela se vystěhovat z domku v Moravské Nové Vsi. Na zahradě domu by zůstala tři koťata, začervená s nafouklými bříšky, v uších svrab. Přijali jsme je k nám, černý kocourek dostal jméno Vendelín, tříbarevná kočička je Šmudlinka a bílomourovatá Sisinka. 16.2.2021 - Vendelín je zdravý, je to hravý kocourek a v novém domově potřebuje kočičího kamaráda nebo může odejít s některým ze sourozenců. 18.2.2021 - Vendelín odjel do nového domova, do Tovačova, do bytu, kde ho čeká kocourek.

Další fotky zde.

Vendelín byl adoptován na dálku - krmivo mu hradili Anika a Václav Lauerovi a kočičky Pedra a Sága. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

19.2.2021
Dobrý den,
tak Vendelinek zatím stále polehává v pelíšku, ale je spokojený. Když si k pelíšku sednu tak se za mnou přijde mazlit. Dali jsme mu vyhřívanou podložku a tak se mu z pelechu nechce ... Jinak je teda peknej žrout, applaws konzervy by snědl všechny, má v misce i granulky n&d pro koťata a ty mu taky chutnají. Domácí kocour je trochu uražený. Snažíme se, ale nechce, ráno se asi zapomněl a přišel do postele, ale hned zase odběhl a nepřišel se mazlit ani když jsem pracovala, což normálně dělá celé dopoledne, přitom jsem kotě měli zavřené v jiné místnosti ...

Odpověď:
To je pro začátek normální. Budete nějakou dobu trvat. Domácího kocoura protěžovat, upřednostnit, mazlit .... zkusit je seznamovat pomocí společné hry, aby se zapojil také ... Je i možné dát kocourovi obojek proti stresu, my s ním máme dobré zkušenosti. Váš kocourek je mladý, věřím, že podlehne zvědavosti a zjistí, že to je zábava, nebýt sám.

9.3.2021
Zdravím,
tak už si na sebe zvykli, posílám pár fotek.

ven3.jpg
10.4.2021
Vendelínek je mazel! Posílláme fotky.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář