Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vendulka (04)

24. 11. 2013

vendulkka.jpg

Kočka, nar. 4 / 2012

28.4.2013 Vendulku s koťaty jsme převzali z Útulku Skalica, kam ji přivezli lidé, kterým porodila na zahradě v lavoru. Koťata, která přežila, přivezli v košíku a Vendulku, jako plachou vyděšenou kočičku, na popruhu s vodítkem. Ta se v útulku vyděsila..., když slyšela štěkot tolika psů, změny prostředí a hledala své koťata. Po těžkém porodu byla ve špatném stavu, lezla v útulku po zemi a snažila se schovat. Naštěstí se dobrovolnici útulku podařilo Vendulku asi po půl hodinovém lovení odchytnout. Vendulka má za sebou hodně stresu, změn prostředí a není v dobrém zdravotním stavu. Vendulku jsme převzali k nám, jelikož Útulek Skalica nemá ve svých možnostech se postarat o malá koťata, která potřebují časté dokrmování a kvalitní veterinární péči. Vendulka si teď zvyká na nové prostředí a konečně začala jíst. Třem krásným zrzavým koťátkům se zatím daří dobře a budeme je i dále pečlivě sledovat. Jsou to dvě krásné kočičky a jeden kocourek. K adopci budou koncem června, případní zájemci si už můžou koťátko zamluvit. 23.11.2013  na 1.umísťovací výstavě v Brně našla svůj nový domov a byla  umístěna do bytu v Brně jako jedináček.

 Fotky Vendulky s koťaty zde.
 Fotky Vendulky z pobytu u nás a nového domova zde

Děkujeme Mudr. Daniele Vitouškové, kočičkám Jonášce, Danovi a Amince, že ji po dobu pobytu u nás podporovali formou adopce na dálku. Děkujeme! 

Zprávy z nového domova:

29.12.2013
Zdravíme Vás do kočičího depozita a přejeme šťastný a úspěšný rok 2014. Máme od vás kočičku Vendulku. Je moc milá, mazlí se a už se nebojí. Nemáme problém se stravou ani s hygienou. Nechá si čistit uši, ale kartáček na srst moc nemusí. Její oblíbená hračka je plyšová myška a balonek. Na Vánoce dostala kočičí prolézačku a pelíšek. Kromě toho ráda spí u nás v posteli. Vyběhla chvilku na dvorek, ale venku se ještě bojí - tak ji nenutíme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář