Jdi na obsah Jdi na menu
 


Venoušek 03

5. 4. 2023

mensi.jpgKocour, kastrovaný, nar. 10/2022
Umístění:
dočasná péče Mutěnice

13.11.2022 - Dnes nám oznamovatelka z Milotic nahlásila, že má na zahradě už druhý den maličké kotě, které tam naříká. Kočičí matka ani sourozenci nikde nebyli. Kotě je maličké, cca 6 týdnů staré, hladové a podchlazené. 15.2.2023 - Venoušek je převelice aktivní kocourek, miloučký a mazlivý, ale momentálně objevuje svět, má hodně práce, protože musí lovit, číhat a přepadat, takže na mazleníčko, které má rád,  zbývá čas až je ospinkaný a unavený. 5.4.2023 - Venoušek odjel do nového domova, do Prušánek, do domku se zahradou, kde se na něj těší děti a pejsek.

Další fotky zde.

Venoušek byl adoptován na dálku - na krmivo přispívala Jana Kosňovská spolu s Amálkou, Sněhulkou, Kulíkem a Pusíkem. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

mensi.jpg13.5.2023
Dobrý den,
před více než měsícem jsme si od Vás přivezli domů kocourka, kterého si žena s dcerou přejmenovali na Mikeše. Aklimatizoval se celkem rychle a dobře. Pohladit se nechá od všech, ale pochovat si ho můžou jen dcera se ženou, se mnou je největší kamarád, když mám nějaké jídlo. :-) Pomalu ho učíme chodit ven a seznamujeme ho s naší fenkou Dory (labrador) už na ní neprská, ale velcí kamarádi ještě nejsou.
Máme z něj radost, přikládám pár fotek. Z.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář