Jdi na obsah Jdi na menu
 


Viki a Miki

14. 8. 2016

viki300.jpgKocour, nar. 5/2016

Koťata - kocourci Riki, Viki a Miki byli nalezeni opuštěni na poli ve Strážnici. Jsou to veselí a hraví kluci, kteří potřebují v novém domově podobně starého parťáka.  Nevhodný jako jedináček. 14.8.2016 byli Viki a Miki společně umístěni do Brna, do bytu.
Další fotky zde.


miki-270.jpgKocour, nar. 5/2016

Koťata - kocourci Riki, Viki a Miki byli nalezeni opuštěni na poli ve Strážnici. Jsou to veselí a hraví kluci, kteří potřebují v novém domově podobně starého parťáka.  Nevhodný jako jedináček. 14.8.2016 byli Miki a Viki společně umístěni do Brna, do bytu.
Další fotky zde.

Miki byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Pavla Mihalová s kocourem Matějem. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

14.8.2016
Cesta byla bez problémů, kluci nám povídali a už běhají po bytě jako doma. Miki je trošku odváždější než Viki, ale snad si také zvykne. Ještě jednou za ně moc děkujeme.

19.8.2016
viki250.jpgDobrý den,
v neděli 14.8. jsme od Vás domů s přítelem přivezli dva úžasné kocourky - Vikiho a Mikiho.
Kluci si skvěle zvykli, i když Viki byl trošku ostýchavější než bráška Miki, ale už spolu pěkně dovádějí. Miki moc rád asistuje v kuchyni, zatímco Viki spokojeně lebedí. Oběma se nejvíc líbí v posteli nebo za oknem. Také oba pěkně baští, máme dojem, že nám rostou před očima. Miki je neuvěřitelný mazel, ale taky žárlivec. Jakmile se přijde pomazlit Viki, Miki už je mu v patách a žádá si pozornost :-)
Jsme za ně moc rádi, hned máme doma veseleji. Dělají nám jen radost. Ještě jednou za ně moc děkujeme a doufáme, že i další kočičky brzy dostanou domov, který si zaslouží.
Posíláme pár fotek.
Z Brna zdraví Zuzana

miki270.jpg7.11.2016
Dobrý den,
kocourkům se daří výborně, Už hrozně vyrostli. Nejvíc času tráví asi za oknem pozorováním okolí nebo spánkem. Posílám pár fotek, ať se také podíváte, jak nám rostou :-)  Ohledně kastrace jsem Vám shodou okolností chtěla volat koncem týdne a pokud by to bylo možné, využila bych Vaší nabídky, o které jsme se bavily při přebírání kocourků, a to, že bychom navštívili paní doktorku, která provádí kastrace pro Vaše kočičky.
Zuzana

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář