Jdi na obsah Jdi na menu
 


Viktor a Verunka 02

18. 4. 2015

viktor350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2014

Viktor je pěkně zbarvený bílomourovatý kocourek, kterého i z jeho sourozenci Klárou a Zlatkou přivedla na zahradu u jednoho domu ve Vacenovicích kočka. Paní se koťat ujala, ale nemohla si je ponechat na trvalo a tak, když jim byli 4 měsíce, obrátila se na nás. Viktor je milý, příjemný a mazlivý kocour a čeká u nás na svůj nový domov. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byl Viktor umístěn spolu s Verunkou do Brna, do bytu.

Další fotky Viktora z pobytu u nás zde.

Viktor byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 

verunka400.jpgKočka, kastrovaná, nar. 8/2014

Verunka přišla přímo na Silvestra na zahradu rodinného domu v Břeclavi. Je to krásně zbarvená bílomourovatá kočička. Nemínila se ze zahrady hnout i když tam byl pes. Je velice nebojácná, hravá a kamarádská. U všeho musí být, se vším se musí hrát. Vhodná i k malým dětem. 18.4.2015 na Jarní umísťovací výstavě Brně byla Verunka umístěn spolu s Viktorem do Brna, do bytu.

Další fotky Verunky z pobytu u nás a ze společného nového domova s Viktorem  zde.

Verunka byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Kolářovi z Prostějova - Eva, Marek a Matěj + kočičáci Kája, Vojta, Ruda a Toníček. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

19.4.2015
Dobrý večer, chceli sme Vám poslať pár fotiek. Dovolíme si tvrdiť, že mačkám sa u nás veľmi páči, sú kamarátske jedna k druhej aj k nám. Len by sa mazlili.
Miloš a Mariia

22.4.2015
Dobrý deň,
znovu sa hlásime. Mačičky sa majú fajn, už sú veľkí kamaráti a navzájom sa čistia. Spolu pobehujú, hrajú sa, spia pri sebe. Dievčina "Tyra" je dominantnejšia a vie byť aj divokejšia, ale všetko zatiaľ v norme. Kocúrik "Malfy" už kýcha oveľa menej, dalo by sa povedať, že takmer vôbec. Jesť im chutí. Podarilo sa im zhodiť pár kvetináčov, tak sme museli trochu pre aranžovať dekoráciu v byte. Pripájame aj nejaké fotky a pozdravy
Miloš a Maria

Další fotky Verunky z pobytu u nás a ze společného nového domova s Viktorem  zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Oběma přejeme

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 24. 4. 2015 21:51)

moc,krásný a šťastný domov plný lásky a pohlazení!