Jdi na obsah Jdi na menu
 


Želmírka

11. 8. 2018

zelmira400.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2015
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Želmírka se k nám dostala ze Starého Poddvorova, kde se potulovala opuštěná a občas jí někdo nakrmil. Je to kočička velice mírná a hodná, druhé kočky také snáší dobře. Takové bezpromlémové zlatíčko. U nás je velice hodná i na koťata, do nového domova by mohla jít s kočičkou Bambi. 11.8.2018 - Želmírka dnes odjela do nového domova, do Prahy, místo kočičky Zlatky.

Další fotky zde.

Želmírka byla adoptována na dálku, její adoptivní rodinou byla paní Jana Hegerová. Děkujeme!


Zprávy z nového domova:

21.8.2018
Dobrý den do Hodonína,
ohledně našeho soužití ale nic radostného:
Želmírka si našla nový úkryt v koupelně kdesi pod vanou (pro mě nedostupný), tam je celý den, vychází jen v noci (povětšinou když spím), aby se najedla a napila + záchůdek. Takže jsem ji vlastně několik dní neviděl, naposledy před třemi dny, kdy vyrazila z úkrytu nějak dřív (ale hned se tam vrátila). Trochu na ní aspoň chvílemi mluvím... Pozitivní je, že začala o trochu víc jíst než v ty první dny.
Zdravím JK

Kočky SOS:
Dobrý den,
tak trošku mě to překvapuje, myslela jsem že zrovna Želmírka to nebude tak prožívat. Ale jinak - není to nic neobvyklého, je to normální. Moc důležité je, že žere a chodí na záchod. To ostatní se bude jen lepšit. Několikrát za den, tam na chvilku zajděte a mluvte na ni. To děláte dobře. Zkuste koupit hračku se šantou nebo kozlíkem, aby ji to nalákalo vylézt ven. Vytrvejte. Tady vám se podívejte, jak těžké to bylo pro Zuzanku a nakonec se to podařilo. A tady je příspěvek o zvykání. Dejte prosím vědět, třeba za týden, jak pokračujete, věřím, že to bude lepší.
Naďa Tomalová

2.jpg22.9.2018
Telefonicky:

Po 6 týdnech se Želmírka pořád zdržuje v koupelně. Ven z koupelny chodí jen na záchod a na jídlo, projde byt a zase se do koupelny vrací.

Kočky SOS:
Pokud se situce nezmění k lepšímu během dalších 2 týdnů, budeme uvažovat o návratu Želmírky k nám.

28.9.2018
Želmírka toho asi měla už dost, konečně vylezla, začala se mazlit ...

 

5.jpg26.8.2020
Letos v srpnu je Želmírka v novém domově už dva roky. Od toho památného dne (co vylezla po sedmi týdnech z pod vany) se začala mazlit a dodnes nepřestala ...

4.10.2021
Dobrý den,
srdečně zdravíme z Prahy při 3.výročí našeho společného soužití.
Vše je při starém: Želmírka je v pořádku, neměla jediný zdravotní problém - a pořád je stejně přítulná a mazlivá! Takže opravdu moc zdravíme a držíme palce, ať se Vám i Vašim kočičkám daří co nejlépe!
J. + Želmírka

28.12.2022
Milé KOČKY, velké i malé, čtyřnohé i dvounohé, starší i mladé,
přejeme z Prahy spolu se Želmírkou (nic se nezměnilo - mazlím se a jsem spokojená i zdravá!) kočičí i lidskou pohodu, hodně jídla a drbání!
Srdečně JK+Ž

30.12.2023
Posíláme srdečné pozdravení a přání všeho dobrého do nového roku!
A můžu potvrdit, že jsem stále zdravá, spokojená a mazlivá!
Želmírka (+ JK)

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Baruška

(Dana, 22. 8. 2018 12:08)

To znám. Naší Barušce to trvalo pár měsíců. Přes den byla schovaná v šufleti pod postelí a vycházela jen v noci, přičemž jsme museli druhou naši kočičku, která ji po příchodu k nám zahnala, mít zavřenou v druhém pokoji. Pak se to ale zlomilo a Baruška byla naše zlatíčko. Dnes už je v kočičím nebi, ale stále na ni s láskou vzpomínáme. Takže prosím vytrvejte.

Nádherná!

(Daniela se svou kočkopartou, 11. 8. 2018 15:16)

Hodně štěstí a krásný život,krásko!