Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ženka

18. 2. 2024

mensi.jpgKočka, kastrovaná, nar. 2/2022
Umístění:
depozitum Hodonín II.

28.5.2022 - Dvě děvčata nám oznámila nález kotěte, v Hodoníně na Mírovém nám., kotě našla u kontejnerů, jak sedí v krabici. Je to kočička, cca 3,5 měsíční, snad ji bude někdo hledat a ozve se nám. U nás dostala jméno Ženka.  26.11.2023 - Ženka čeká na nový domov už rok a půl! Je to krásná kočička, milá, velmi mazlivá a také hodně upovídaná. Je mladá a temperamentní a potřebuje kočičího kamaráda. 18.2.2024 - Ženka odjela do nového domova, do Valašské Polanky, do domku se zahradou, kde na ni čeká kocourek.

Další fotky zde.

Ženka byla adoptována na dálku - na krmivo přispívali Petra, Anton a kocour Matýsek. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

19.2.2024  
Dobré ráno. Říkáme  jí Žanynko (Žanetko). V noci nemňoukala. Ráno sbaštila 5 dkg kuřecího masa. Teď  spí  v koutku u topení.

20.2.2024  
Dnešní den probíhal dobře. Našla odvahu a vydala se na obhlídku ostatních místností. Je zvědavá, ale leká se neznámých zvuků.

21.2.2024  
S kocourkem se viděli jen z dálky, zatím jsou zvědaví, ale obezřetní. Sofínkovi se věnujeme hodně, aby nežárlil a nepřipadal si odstrčený.Vypadá to dobře. Hezký den.

zenka.jpg24.3.2024
Dobrý den,
posíláme video a fotku. Včera byla po pěti týdnech u nás poprvé venku. Zatím se jen opatrně rozhlíží a bojí se jít dál. Jinak je velmi upovídaná a umí si říct, co chce. Když si chce hrát, sedne si k provázku a vydává zvláštní zvuk, o kterém říkáme, že vrká. Je také hodně mazlivá. S kocourkem se snáší bez problémů, nevrčí na sebe a často se očichávají čumáčky u sebe, ale žádná velká láska to zatím není.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář