Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zuzanka 06

13. 4. 2024

img_9852a.jpgKočka, kastrovaná, nar. 7/2021
Umístění:
depozitum Mikulčice

6.6.2022 - Přijali jsme v rámci Kastračního programu kočku, kterou nám nahlásila majitelka našeho bývalého svěřence kocoura Gordona. Kočička žila na sídlišti v Holíči, lidé ji tam krmí, ale bylo potřeba kastrovat. Jenže pobyt u nás si kočička moc užívá, je velmi unavená a v pelíšku je moc šťastná, je k člověku velmi mazlivá a tak je nám líto, ji vracet na sídliště. Byla sice označena nástřihem ucha, ale to jí snad na kráse a roztomilosti nic neubírá ... 11.3.2024 - Zuzanka je u nás už 2 roky ... Přitom je to miloučká, mazlivá a nekonfliktní kočička s heboučkým kožíškem. S kočkami vychází dobře a může ke kočičím kamarádům, ale může být i jedináček. Je zvyklá na pejska a ráda chodí na zahradu. 13.4.2024 - Zuzanka dnes odjela do nového domova, do Starého Poddvorova, do domku se zahrádkou, kde bude rozmazlovaným jedináčkem.

Další fotky zde.

Zuzanka byla  adoptována na dálku - na veterinární péči a další náklady spojené s pobytem v depozitu přispívali Šumberovi & kočky Matylda a Mína, kocouři Šmudlík, Ondrášek, Béďa, Gipsy a pejsek Gerry. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

13.4.2024, večer
Zuzanka má zatím bezpečný domeček pod stolkem s ubrusem. Nechala se v klidu hladit na klíně a teď jsme ji dali do této skrýše aby se cítila bezpečně a byla v bezpečí.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář