Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hledáme domov pro Garfielda z Rumburku!

29. 12. 2015

NALÉHAVÉ!!! HLEDÁME DOMOV PRO KOCOURA V RUMBURKU!!!


Hledáme trvalý nebo alespoň spolehlivý dočasný domov pro rezavého kocoura Garfielda!
Byl nalezen velmi nemocný, špinavý a hladový pod venkovním vánočním stromečkem. Je to starší, velmi kontaktní, mazlivý a vděčný kocour, který asi už zažil venku lecos... 
S paní, co nám jej nahlásila jsme se domluvili, že mu zajistí dočasný domov a veterinární péči, kterou vzhledem k finanční situaci zaplatíme my.
V současné době je kocourek zaléčen, už mu jen trošku vodově tečou oči.
Čeká ho kastrace, kterou také uhradíme, ale kocourkovi selhala dočasná péče a v náhradní není vítaný. Garfielda nálezce doveze kamkoli.


garf500.jpg


POKUD MŮŽETE POMOCI,
VOLEJTE PROSÍM na tel. 724 146 463,
PIŠTE na e-mail kocky.sos@seznam.cz

 

31.12.2015

Garfield je v novém domově!

Přes FB se podařilo najít tomuto kocourkovi, který byl od nás vzdálen přes celou republiku (Rumburk) nový domov. Dnes už je v Benešově u Prahy a užívá si to heart

Děkujem všem zúčastněným za sdílení a za pomoc. Když se chce, tak to jde, jen nesmí být lidé lhostejní ...

garf400.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 



9.1.2016
Z nového domova Garfielda máme tyto zprávy:

Krasny dobry vecer.
Posilam fotecku naseho Garfielda. Atb uz mame skoro dobrana a i ocicka se zlepsila. Kde se leci nejlepe je jasne. Emotikona smileGarfi je mrzuty dedek, Emotikona grin jak neni po jeho, zavrci si, ale pripisuju to stresu, kterym prosel. Uz ale chodi za nama do postele a na gauc.
Nedokazu rict, ze by jedl.. On doslova zere... Jeste chvili a sni nas vsechny Emotikona smile:-)

garfi400.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 


garfield270.jpg

 

27.1.2016
Dobré dopoledne,
poslám další postelovou fotečku Garfiho. Dnešní ráno bylo pro nás vyjímečné. Kocourek přišel úplně poprvé na zavolání za mnou a dcerkou do postele, posadil se mi na klín a masíroval mě tlapičkama. Po chvilce se rozvalil, nechal se drbat na bříšku a nakonec se doslova vecpal mezi mě a dcerku, otíral se mi obličejem o ruku, pusinkoval a nakonec spokojeně chrupkal, dokud se dcera nevzbudila :-)
Michala

 

3.2.2016
Dobry den.
posilam par fotecek i s Garfiho kolegy.

27.2.2016
Dobry den.
Bohuzel, Garfi je FIV pozitivni ... Oddelovat ho nebudu. Stejne se oddeluje sam, na sva mistecka v posteli a na kresle. Veterinu zvladnem, ted jsem mu naobjednala nejake kapsle na podporu imunity, protoze k tomu vsemu se nam jeste pridal zanet mocaku... Jen jsem Vas chtela informovat.
My se ted doma vybrecime a pak snad budem uvazovat trosku racionalne. Ted asi zadna pomoc neexistuje. Zkusime mu o to vic zprijemnit ten zbytek zivota.
Nesmutnete. Vsak to byla laska na prvni pohled. Garfildek je nas milacek, zdravy, nemocny, chlupaty ci bez srsti .Kdyby nemel nohy, ocicko, nic nehraje roli.Je náš.

11.4.2016
Zdravíme do Hodonína!
Ráda bych Vám napsala, jak se má Garfield. Jak jsem psala v únoru, Garfi je FIV pozitivní. Jeho stav občas bývá jak na houpačče, ale jeho chuť žít je naprosto úžasná a obdivuhodná... Každý den nám dělá radost a užíváme si jeho přítomnosti. Je to neskutečný mazel... Momentálně se zas krásně vypapal ( při zánětu dásní pohubl skoro půl kila) a drží se okolo 5,5 kg. Z očíčka mu sice občas ještě teče, ale není to nijak tragické.
Krásný den, Michala

Naše odpověď:
Dobrý den, Michalo,
jste vážně úžasná! To jak jste Garfiho přijala a že zvládáte i jeho diagnozu. Pokaždé když vidím ty fotky, musím si představovat, že nebýt Vás, už by tady nebyl. A on je tolik moc šťastný. 
V každém útulku by byl Garf odsouzený k mizernému životu v izolaci a vystaven spoustě infekcí, kterým by brzo podlehl. Na ulici by neměl šanci. Stále chci říct, že to co jste pro něj udělala, i kdyby to mělo trvat jen chvíli.... Je to pro něj obrovské štěstí. A moc díky! "Svět se nezmění, když zachráníš jednu kočku, ale pro tuto kočku se svět změní navždy…"

garf-270.jpg12.4.2016
Byla to pro nas rana, ale takhle uzasneho kocourka musime podporit, ma uzasnou osobu, takze jsme obednaly nejake vitaminky, kapicky s vitaminkama (davame dle krmeni, zda jsou to granulky ci masicko), jeden moc uzasny pan nam venoval pro kocourka šantu a bojujeme. Ted zrovna je v poradku, basti, mazli se a pripravuje nam celkem zabavne dny, kdy na nas porad odnekud skace, honi hracky i kocicky, ale i hororove noci, kdy me leha na hrudnik a ja se budim ze snu, kdy me nekdo skrti a ejhle, on na me lezi Garfi! Je s nim proste sranda, s burtikem.

Další fotky zde.

 

19.1.2017
Garfieldek dnes odešel za duhový most.

Můžeme jen zopakovat: "Svět se nezmění, když zachráníš jednu kočku, ale pro tuto kočku se svět změní navždy…"

Garfield měl svůj domov pouhý rok, ale pravděpodobně to bylo to nejlepší, co ho v jeho kočičím životě potkalo. Měl domov a lásku. Děkujeme za Garfielda paní Michale Valeškové z Benešova u Prahy a její rodině.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

DÍKY...

(Jitka, 30. 1. 2017 12:24)


Obrovské DÍKY za lidi jako je paní Michala! ♥

Kocourek

(Jitka, 21. 1. 2017 19:44)

Paní Míšo soucítím s vámi. I nám zemřel mladý kocourek na FIV. Byl to ten nejúžasnější tvor na světě. Nikdo už nikdy nebude jako on. I náš druhý kocourek je pozitivní, ale vypadá to, že s tím žije už spoustu let, je to už senior. Děkuji vám za péči o Garfiho, jste skvělí.Jen víc takových lidí. Myslím na vás...

Garfildek

(Renča, 13. 4. 2016 21:49)

Vážená paní Michaelo, skláním Vám poklonu za péči a podporu o nemocného Garfíka.Držte se,hodně dlouhou radost s úžasným kocourkem ví že ho milujete. Renča s kočičákama Tadeáška,Morisek,Matěj, Miky..

Garfildku,hodně štěstí

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 13. 4. 2016 19:05)

a co nejdelší a nejšťastnější život u hodných lidiček,kteří tě milují!!!!Moc držíme pěstičky a tlapičky,kocourku milý!

Díky za úžasné lidičky!!

(Mirka L., 14. 1. 2016 20:32)

Garfíčku, máš krásnou rodinu,děkuji za hodné lidičky,co si tě vzali! Mám velkou radost o to větší, že jsi úplně stejný jako náš kocour Páťa, kterého jsme před 7 lety našli jako opuštěné koťátko a dnes už je z něj veliký Pan kocour, vybarvený přesně jako ty!
Hodně štěstí Vám všem přejí
Mirka, Páťa, Zuzi, Čiki, Šedík, Zefík
( to jak postupně přicházely další kočičky potřebující milující ruku a srdce)a teď jsme už jedna velká kočičí rodina.

Re: Díky za úžasné lidičky!!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 28. 1. 2016 8:25)

Pani Mirko,souhlasím.Také to mám jako Vy,nejprve svých pět peršanek,poté už jen nalezenci,opuštěnci a příchozí potřebující péči a lásku,tudíž v současné době ne "Daniela se svými osmi kočkoláskami",ale Daniela se svými 11 kočkoláskami,ale vůbec to nevadí i když je to náročné.Vždy je lépe,když koček přibívá,než naopak,samozřejmě myšleno jinak,než těch opuštěných,týraných,plachých a toulavých.
Pozdrav všem od Daniely a od Milli,Matýska ,Willušky,Sněhurky,Elišky,Floriánky,Bilinky,Sárynky,Juráška,Macíčka,Mikuláška-posledního příchozího do party z opuštěného domku po paní co ji příbuzní dali do domova důchodců a kočeny z domu nechali napospas zlu světa a kterého se mi podařilo odchytit přímo na Mikuláše,tudíž jméno dostal přímo po sv.Mikuláši a moc mu sluší....
Mějte se pěkně Vy i vaše kočkolásky.D.

Skvělé!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 28. 1. 2016 8:09)

Nádherná zpráva,je mu u vás prostě krásně na světě a to je príma!

Nádherná téměř novoroční zpráva!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 31. 12. 2015 20:03)

Je to krásná zpráva pro všechny kočkomily,dobrá věc se podařila a u srdíčka těší víc než cokoliv jiného.Kocourku milý, měj se na světě už jen a jen hezky a buď hodně milován!Hodně zdraví a štěstí všem lidem kterým není lhostejný žádný kočičí osud a když můžou,pomůžou!Ať je rok 2016 pro všechny kočky a kocoury jen a jen krásný!!!!