Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočičí máma z Chrudimska

2. 7. 2020
NALÉHAVĚ HLEDÁME DOMOV PRO KOČIČÍ MÁMU S KOTĚTEM!
Dostal se k nám smutný příběh jedné kočičky, která zůstala po smrti majitelky na ulici. Nikdo jí nepomohl, všichni ji odháněli. Oznamovatelka ji našla na pozemku své tchyně, který přijela zkontrolovat, když tchyně pobývala v nemocnici. Kočička se ale po špatných zkušenostech člověka bála a nedala se odchytit a tak nakonec ve starém, tmavém, vlhkém a plesnivém chlévě, kam se musela dostat přes světlík ve výši dvou metrů, porodila koťata. Koťátka pomřela a zůstalo jen jedno a oznamovatelce se konečně podařilo kočičku odchytnout. Nyní je kočička vykastrovaná, veterinárně ošetřená a oznamovatelka, která má doma již osm nalezenců mezi kterými občas probíhají rozmíšky a není možné mezi ně přivézt matku s kotětem, poskytla kočičce azyl na své chatě.
Problém je v tom, že kočička s miminem jsou tady celé dny a noci samotné ... Oznamovatelka nemá jinou možnost, jezdí je pouze jednou denně nakrmit.

chrudimsko2.jpgVELMI NALÉHAVĚ HLEDÁME DOMOV TÉTO KOČIČÍ MÁMĚ I S JEJÍM KOTĚTEM, IDEÁLNĚ V DOMKU SE ZAHRADOU, BEZ DALŠÍCH KOČEK. Kočička se nachází na Chrudimsku, ale oznamovatelka je ochotna ji v rámci Pardubického kraje přivézt. Zavolejte nám prosím na 724 142 463.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mám zájem o koťátko

(Vendula vesela, 19. 7. 2020 0:42)

Dejte mi vědět na email wendy142424@seznam.cz předem děkuji a jestli je to koťátko kočička nebo kocurek

Re: Mám zájem o koťátko

(Kočky SOS, 19. 7. 2020 0:49)

Posíláme email.

Mám zájem o koťátko

(Vendula vesela, 19. 7. 2020 0:41)

Mám zájem o koťátka odkud jste