Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočka s koťaty v Bažantnici pod schody

22. 4. 2017

22.4.2017
Dnešní odpoledne jsme měli výjezd. Zavolal nám náš mladý pomocník Jenda, který krmí plaché kočky, že v Bažantnici se ve vnitrobloku mezi domy zdržuje několik dnů kočka, která evidentně nemá domov.
Když jsme na místo přijeli, přivítala nás mazlivá kočička a při jejím hlazení jsme zjistili, že má mokré cecíky a tudíž někde koťata!
Kočka po chvíli vlezla do přístěnku pod schody a tak jsme se pokoušeli dostat za ní. Bohužel branka byla zamčená a obyvatelé domu neochotní ke spolupráci, tak jsme si museli "pomoci" sami.
Mezi harampádím a deskami tady ležela čtyři koťata, jedno bylo už mrtvé.

Kočku a tři koťata jsme vzali k nám, pánovi, který se nakonec na míso dostavil jsme nabídli úhradu zámku na brance, ale odmítl.
a-kolaz-500.jpg

23.4.2017
Halinka si užívá klidu, tepla a plné misky a vzorně pečuje o miminka a nehne se od nich. Včera byla adoptována na dálku a její adoptivní rodina pojmenovala ji a také koťátka - tříbarevná kočička je Šínka, šedobílá Emička a bílorezavý kocourek je Kašpar. Děkujeme! Další fotky zde.


h300.jpg1.5.2017 - využily jsme nabídku dočasné péče pro Halinku a její koťátka a převezli jsme je dnes do Rakouska, do Maustrenku, kde budou mt více klidu a koťata nebudou ohrožena infekcemi.

 

5.5.2017
Zpráva z Maustrenku:

Zdravím vás, tak kočičky už vylezly a maminka už víta, když slyší, že paní domácí jde. Polehává už i mimo přepravku a Kašpar už chodí za ní ven, kočičky jsou pohodlnější, ty volají maminku dovnitř. Posílám foto.

15.6.2017
Halinka - kočka nalezená i s koťaty v Bažantnici pod schody byla na návštěvě v Hodoníně.
Od 1.5. je celá rodinka v dočasné péči v rakouském Maustrenku a dnes všichni přijeli do Hodonína.
Halinka se kastrovala a Šínka, Emička a Kašpar byli na prohlídce a prvním očkování. Všechno dopadlo výborně a odpoledne odjela rodinka zpátky.

h-450.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nádherní chlupáčci

(jolana a kočičí tlapičky, 16. 6. 2017 12:09)

krásná rodinka a je vidět, že jsou spokojení! děkuji za péči o ně:-). určitě si užijete super divadelních představení:-)

finanční pomoc

(Nárovcová Jiřina, 26. 4. 2017 12:25)

Pošlu Vám nějaké korunky na Kašpárka, to je kluk velkej a víc toho spapá :-)) dík za Vaši starostlivost a pomoc!!!

Re: finanční pomoc

(Lucka, Kočky SOS, 27. 4. 2017 19:54)

Děkujeme! :-)