Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kočky z Moravské Nové Vsi II.

12. 1. 2021

1.jpg12.1.2021
V Moravské Nové Vsi řešíme kočky ze sociálně slabé rodiny, která se dostala do tíživé situace a musí opustit pronajatý domek.
Před několika dny jsme tady odebrali
tři koťata - Šmudlinka, Sisinka a Vendelín v přednabídce, ale zjistili jsme, že jsou tady ještě další čtyři dospělé kočky, dvě jsme kastrovali už v minulosti, další dvě se sem přitoulali vloni.
Ani tyto kočky tady nemůžou zůstat a lidé si je nemohou vzít sebou, ale pro tyto dospělé kočky bude umístění do karanténní klece v depozitu obrovským stresem, přijdou o domov, proto tímto příspěvkem zkoušíme najít kočkám NOVÝ DOMOV přímo!
Jsou zvyklé žít s ostatními kočkami, takže kteroukoliv můžete přijmout k vašim kočkám, nejraději do domku se zahradou (samozřejmě ven mohou až po měsíční karanténě). U nekastrovaných koček kastraci vyřešíme.

2.jpgMůžete pomoci? Zavolejte nám na 724 142 463.

21.1.2021 - Bohužel, pomoc kočkám nikdo nenabídl a tak jsme dnes zbývající čtyři kočky převezli do dočasné péče v Mikulčicích. Jsou to dvě 6 leté kočky - tříbarevná Míňa a černá Čertík, které už jsme této rodině kastrovali před několika lety a bílomourka Líza, cca 8 měsíců a mourovatý kocourek Mourek - tyto dva byli dnes na kastraci. Fotky odsud, směrem do prava.

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář