Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kocour zamčený 6 dnů v bytě

5. 9. 2014

 

Dne 5.9.2014 -  dopolední telefonát nás zase šokoval a to už jsme si myslely, že nás nic nepřekvapí.
Volala paní, že jí zemřel tatínek a policie zapečetila byt a už je to šestý den, co tam zapečetila i kocoura, bez jídla i vody.
Policie řekla, že tam žádný kocour nebyl, tak si paní myslela, že asi v nastalém zmatku utekl. Dnes jí ale volala sousedka, že ho viděla sedět za oknem.
Paní okamžitě sehnala notářku, notářka u soudu klíče od bytu, byt se odpečetil a my jsme tam šly kocoura odchytit, protože paní měla strach, že se jí to nepovede. Navíc řekla, že manžel má alergii, tak si kocoura vzít nemůže.
Když jsem namítla, že nemáme místo, odpověděla, že na policii jí řekli, ať ho vypustí do lesa! Jak může policista radit někomu takovou věc, která je protizákonná, tak to nám nejde do hlavy.
Vešly jsme do bytu a volaly Mikeška. Za chvíli vylezl z podpostele krásný velký kocour. Vůbec se nás nebál, začal jíst kapsičku, tak jsme ho naložily a jely na veterinu. Mikeš nebyl ani dehydrovaný, asi tam někde voda musela být. Akorát v cizím prostředí zatím nechce nic jíst, dostal výživnou pastu a uvidíme, má toho moc za sebou, dáme mu čas.

 

 

mik350.jpeg

 

Nejdříve jsme Mikeše vzaly na prohlídku.

 

mikes350.jpeg

Další foto zde.

Všechno dobře dopadlo. Mikeš má nový domov a teď i kamarádku Miňonku, více zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář