Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koťata z Čejkovic

26. 3. 2019

24.3.2019
Tak a je to zase tady!

V neděli nám oznamovatelé přivezli letošní první opuštěná koťata.
Našli je u penzionu, v parku v Čejkovicích při venčení psa. Choulili se tam k sobě tři rezaví kocourci. Mají sotva měsíc, neumí ještě dobře papat a moc jim chybí máma.

img_20190324_202244.jpgPřed pár týdny jsme obesílali všechny okolní obce a žádali je, ať prostřednictvím místního tisku, obecního rozhlasu, vývěsek apod. apelují na své občany, aby nechali kastrovat své kočky, připojili jsme i letáčky, ze kterých vyplývá, že nikdo nemůže najít všem koťatům, která za svůj život porodí kočka, nové domovy, letáčky, na kterých je upozornění, že odložení koťat nebo jejich usmrcování je trestný čin.
A přesto to zase někdo udělal ...

Člověče, když už jsi tak nepoučitelný a nezodppvědný, proč jsi ještě tak bezcitný? Proč jsi nepočkal ještě měsíc a nenechal kočku, aby koťata odkojila? Kočka teď pláče a hledá koťata a u nás pláčou tři kocourci a hledají mámu. Musí to být?

1.jpg26.3.2019
Dnes k nám paní přivezla kočičku nalezenou na stejném místě! Kočička se asi vzdálila od svých sourozenců, takže ji nálezci v neděli neviděli.

 

Další fotky zde.

 

 

 

 

 

27.3.2019

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kočičky

(Zuzana Maděřičová, 27. 3. 2019 18:46)

Lidé jsou nezodpovědní ke svým nejbližším,ne tak ke zvířatům. Hodně často se mi z toho dělá špatně,když tyhle věci vidím a moc fandím ženským z organizace kočky sos hodonín.