Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomáháme v Kloboukách u Brna

12. 6. 2018

klob2.jpgPožádala nás paní, zda bychom nepřijali koťata, jsme plní a tak jsme nakonec přesvědčili paní, aby si koťata ponechala. Ale když jsme začali zjišťovat, jak k nim přišla, dozvěděli jsme se, že jí je přinesla důchodkyně, která bydlí v penzionu pro seniory v Kloboukách u Brna. Že tam důchodci krmí kočky, ale že jim tam za to nadávají a paní měla strach co by se s koťaty stalo.
No dobře, řekli jsme si, ale v hlavě se nám rozblikala kontrolka, profesionální deformace - jim tam rodí kočka nebo dokonce kočky! Musí se kastrovat a tak jsme se do penzionu vypravili.

img_7316.jpgPenzion pro důchodce je tu krásný, je tady velká zahrada a pár koček by tady mohlo mít jistě pěkný domov. Na místě jsme zjistili, že důchodci jsou rozděleni na dvě skupiny - jedni kočky chrání a krmí a druhým to vadí a nadávají. Ti druzí si dokonce stěžovali na úřadě a úřad zakázal kočky krmit.

Promluvili jsme se správcem objektu, vysvětlili, že zákaz krmení není vůbec žádné řešení, že kočky je nutné kastrovat, aby se tu nemnožily a ty, které tu zůstanou by se naopak krmit měly.

13.7.2018
V penzionu jsme byli opakovaně, odchytli jsme kocoura s pokousaným ocasem - Ludvíčka, kterému se musel ocas amputovat a po kastraci se kocourek vrátil zpět.

Dále jsme odchytli a nechali vykastrovat 3 kočky, jedna z nich tu byla i s kotětem. Kočky se všechny vrátily po kastraci zpět, kotě - kocourka Eliáše jsme přijali a budeme mu hledat domov. img_7282.jpg

Další fotky zde.

 

 

 

 

 

 

Můžete pomoci jednorázovým příspěvkem na účet č. 177627810/0600 nebo transparentní č. účtu: 2600773655/2010 a do poznámky "KLOBOUKY"
Děkujeme za pomoc.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Všude žijí hodní a rozumní lidé, ale bohužel taky blbci

(Daniela a její kočkoparta, 13. 7. 2018 20:44)

a těch blbců je mnohdy více než je zdrávo.Prostředí je v Klobouchách opravdu nádherné a přála bych všem starouškům,kteří mají hodné a dobré srdce a ruce které pohladí a podají misku s jídlem kočičkám,které zůstaly na světě odkázány jen na dobrotu lidí,-ABY TITO STAROUŠKOVÉ SE DOŽILI VYSOKÉHO VĚKU VE ZDRAVÍ A KLIDU.TĚM DRUHÝM CO BROJÍ PROTI KOČENÁM,KTERÉ NIKOMU NEUBLIŽUJÍ A VYPISUJÍ STÍŽNOSTI PŘEJI (ať si o mě myslí každý co chce,je mi to fuk)PRAVÝ OPAK.Takoví jsou na světě zbyteční a jen přítěží a svojí zlobou sužují rozumné a hodné lidi a zvířata ve svém okolí.
Dámám v sos kočky Hodonín patří jako vždy OBROVSKÝ DÍK!!!!!p.s.kočičí parta v okolí seniorského domu je nádherná,jeden krásnější než druhý.....