Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomoc Macínkovi

1. 12. 2015

V Hodoníně v domku zemřela stará paní. Zůstal po ní starší kocour, asi 10 - 11 letý, je krásný, dobře živený, kastrovaný.
Příbuzní ho nechtějí, tvrdí, že mají alergii a že mu hledají domov, my se bojíme, že kocoura někam odvezou a vypustí.
Rádi bychom to měli pod kontrolou a našli mu domov. Byl zvyklý v domku se zahrádkou, ale bez problémů si zvykne i na byt, není to už žádné třeštidlo, hodně spí, rád jí a mazlí se.
Nemůžete kocourovi Macínkovi poskytnout azyl na dožití?
Nevíte o někom?

macinek-450.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 


1.12.2015
Macínek už má domov!
Domov jsme Macínkovi hledali 24.11. i našem FB a tam ho uviděla paní, která chodila majitelce Macínka vypomáhat s úklidem. Hned se o Macínka přihlásila, takže Macínek má nový domov v bytě v Hodoníně u paní, kterou zná heart

Děkujeme za Macínka!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Srdečné díky za domov pro Macínka

(Marcela a Tea-Ťapka + Tristánek s Eiminkou, 2. 12. 2015 16:20)

Takový krásný kocourek a moc hodná paní,jsem ráda že jste se našli.Přeju oběma hodně lásky,štěstí a spokojenosti,určitě se budete mít společně moc a moc dobře.Krásné vánoce,zdraví a radost ze vzájemné společnosti,-kočenky jsou domácí štěstí - přináší teplo domovu,rozdávají klid a pohodu.Mějte se spolu moc a moc fajn!!!

Hodně štěstí Macínku!

(Mirka L., 1. 12. 2015 21:47)

Mám obrovskou radost!Macínku,buď ještě dlouho šťastný a užívej si svou novou hodnou paní a tvé paní přeju také hodně štěstí a raduji se z pocitu, že jsou mezi námi pořád ještě hodní a citliví lidé!Mějte oba dva spolu krásné dny vánoční!
Mirka se svými kočičími mazlíky.

Štěstí

(Jarmila, 1. 12. 2015 21:42)

a ne zrovna malé měl Macínek! Za to o příbuzných si myslím své, nejen, že toto "dědictví" nechtěli, ale cizí paní chodila k jejich mamince nebo babičce pomáhat? Ještě že ta hodná paní existuje a měla o Macínka starost.

Tak to je nádhera!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 1. 12. 2015 20:15)

Mám obrovskou radost!Kocourek je krasavec a přeji mu,aby mu smutná očička zase svítila radostí a spokojeností!