Jdi na obsah Jdi na menu
 


Případ kočičky Lilinky

9. 12. 2014

Případ kočičky Lilinky aneb vybírejte si pečlivě svého veterináře!


Lilinka bohužel zaplatila vysokou cenu za výběr špatného veterináře. Jako koťátko byla vyhozená k firmě, kde se nad ní smilovali zaměstnanci. Začali ji tam krmit a nechali ji tam žít. Jednou přišla Lilinka se zlomenou packou, měli o ni starost a tak na své vlastní náklady vzali Lilinku k veterináři - MVDr. XY ve Skalici. Lilinka podstoupila operaci packy a dostala gel na drobné poranění, kterým jí prý mají packu natírat. To vše se událo před dvěma měsíci! Co bylo záměrem operace a co se vůbec během operace provádělo Lilince s pacičkou, nad tím zůstává rozum stát. Dnes (8.12.) po důkladné prohlídce bylo rozhodnuto, Lilinka musí na amputaci celé packy, ta už je bez šance na záchranu.

Musíme konstatovat, že toto není zdaleka první případ, u kterého řešíme naprosto špatnou až absurdní léčbu po MVDr. XY, proto vás chceme všechny varovat. Dávejte si pozor, kterému veterináři svěříte do rukou život vašeho člena rodiny. Lilinka už má naplánovanou operaci a ZCELA ZBYTEČNĚ bude ještě jako koťátko hendikepovaná. Lidé, kteří Lilinku k panu doktorovi vzali, měli jen nejlepší úmysly a udělali přesně to, co jim bylo řečeno. Tady je bohužel pochybení zcela na straně lékaře.
Čtěte reference, ptejte se známých, zkuste si doktora vyhledat na internetu a zjistěte si co nejvíce informací, jinak můžete zaplatit tou nejvyšší cenou.
My doporučujeme, po zkušenostech ne jen s jedním veterinářem, ale i dalšími v okolí. Pokud jste z okolí Hodonína a máte rádi své zvířátko zajděte k naší paní doktorce. Doporučujeme!! Hana Vičarová - soukromý veterinární lékař
.

 

lili400.jpg
Další fotky zde.

Video zde.

11.12.2014
Lilinka je po operaci. Je moc šikovná a staečná.

lili350.jpg

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Lilinka

(daajs, 11. 12. 2014 19:48)

šikovná holka,zvládne to i po třech.Taky máme doma takového hrdinu,všude vleze,návštěvy si to ani nevšimnou.Držíme pěstičky na rychlé hladké uzdravení.

To bude dobrý

(Iveta , 11. 12. 2014 17:35)

Tohle micinka Lilinka určitě zvládne a už bude jenom dobře. Náš Ferda je taky takový třínožka a řádí, lítá, šplhá a hlavně se náramně mazlí. Kdyby nevypadal jako malinká lasička, když běží tak člověk nepozná žádný rozdíl :-)

zlatičko

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 11. 12. 2014 17:13)

tak už snad bude jen hezky?!!!!Musí!!!!!!!!!!!!!Přála bych ti ty nejhodnější lidičky a nejvíce možné lásky a péče ti věnované.

ubožátko maličké!

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 10. 12. 2014 9:42)

Sebrat takovýmu felčarovi-břídilovi licenci a poslat ho zmetka k lopatě za cikánama!
Maličká je nádherná,určitě zlatičko umazlinkovaný a musí kvůli prašivcovi trpět zas a znovu!
Přeji Ti malinká abys vše dobře přečkala,zvládla a posílám ti korunky na přilepšení,abys po operaci dostala nějaký mňamkový mlsání a držím pěstičky a moje čičeny pacinky.