Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zastřelená kočičí máma v Ratíškovicích!

1. 6. 2016

Další střelba na kočku, tentokrát v Ratíškovicích.

Je to čtrnáct dní, co nás kontaktovala paní, že jí na stavbě domku porodila kočička dvě koťátka.

Kočička nebyla její, ale domluvili jsme se, že až kočka koťátka odchová, tak je vezmeme k nám, kočku vykastrujeme a paní si ji nechá.

Dnes nám paní volala s pláčem, že soused kočku zastřelil, viděly to i jeho děti, plakaly, když kočku v rukavicích vynášel z garáže (a to máme dnes Den dětí). Nevíme, jestli mu tam kočka vběhla a on po ní hned vystřelil, ale víme, že toto udělat, je takové zvěrstvo, že to nemá obdoby, zvlášť když to viděly děti! Pán blekotal něco v tom smyslu, že nevěděl, že kočka je její, že tam pobíhá kdejaká cizí. Takže když je cizí, tak asi na ni může střílet?

koci400.jpg

Paní zavolala policii. Není mezi našimi fanoušky právník, který by nám mohl s těmito případy pomoci?

Osiřelá koťátka bereme k nám do depozita v Dubňanech.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Cizí kočka nemá co dělat u souseda!

(Karel Novotný, 19. 3. 2017 15:41)

Cizí kočky nemají běhat u sosuedů.Serou jim tam na zem a smrad je neskutečný.Proto doporučuji jejich odstřel!

Re: Cizí kočka nemá co dělat u souseda!

(Kočky SOS, 19. 3. 2017 15:48)

Pokud doporučujete odstřel koček nabádáte k trestnému činu, jste si toho vědom?

Re: Cizí kočka nemá co dělat u souseda!

(Martina, 19. 8. 2017 0:22)

Tohle může napsat jen člověk bez srdce.

Bolí srdce!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 2. 6. 2016 10:29)

Už se pomalu bojím na stránky sos zavítat,poslední dobou mne jen bolí u srdce z tolikeré lidské zloby!Strašně je mi líto každého vyhaslého kočičího života ať už třeba pod koly aut,nebo na nemoc,ale úmyslně zabité kočičky a zvířata vůbec to je vrchol hajzloviny a ta nestvůra ze školní ulice v Ratiškovicích,prý nějaký Gajdík musí trpět a chcípat v nejhorších bolestech!Věřím,že ho spravedlivá odplata za jeho hrůzný a bezcitný čin nemine a podepisuji všechna níže popsaná odsouzení tohoto bastarda!Trest,trest,trest a prokletí nejmíň do desátýho pokolení po něm.....!!!!!!!!!!!!!

Prašivec,ať zdechne a s ním i jeho nejbližší!!!!

(Mira, 2. 6. 2016 10:17)

Nic jiného se těmto zmetkům nedá ze srdce přát!!!Humusák a hovado nejhoršího zrna!Všichni v dědině i okolí ví kdo to udělal a teď je jen otázkou času,kdy se mu to vrátí a vrátí se mu to,už se na něho chystáme.Počkej ty parchante,trestu neutečeš!Bude trpět on i jeho prašivá všivá rodina,stejně jako ten hodonínskoholíčský zmrd!

Lidská svině

(Bronislava P., 2. 6. 2016 8:08)

Okamžitě bych takového člověka odvedla ke zdi a zastřelila bych ho. Opravdu by to žádná škoda nebyla. Už je mi z těch lidí zle, sama jsem před dvěma týdny přišla o kočičku a kdybych věděla, kdo jí ublížil, neváhala bych a rovnou bych šla srovnat účty...Doufám, že ten chlap chcípne v bolestech...

Parchant

(Zdenka S., 2. 6. 2016 6:12)

Další parchant bez charakteru.Doufám že se mu to
brzo vrátí.Nevím proč jsou lidi takové zrůdy.Fuj.

Ubožák bez charakeru

(Monika, kočičáci Jiřinka a Roník, 1. 6. 2016 22:07)

Stydím se, že takováhle zrůda má jméno člověk.To jeho nebohé děti mají opravdu příkladného "Tatínka", který si neváží života. Takový ubožák nepatří do lidské společnosti. Je mi kočičky moc a moc líto. Koťátkům držím pěstičky, a až vyrostou, aby nepotkaly takového hajzla.

Primitivní zrůda

(Iveta, 1. 6. 2016 21:41)

Určitě bude pán velký macho a frajer... Ve skutečnosti primitiv a ubožák... Horší než škodná, zrůda, fuj... Proto moje kočičky nepouštím ven. Nemají takový skvělý kočičì prostor, ale jsou živé. Naštěstí mám doma člověka, který si váží života, každého...

Kočičí maminka

(Renca, 1. 6. 2016 21:27)

Smutné a trestuhodné když člověk bezdůvodně ubližuje zvířatům. Dnešní společno
st je bohužel plná bezcitnych a agresivních lidi . JE mi kočičky moc lito a kotatek také , že přišla o to nejdůležitější a to maminku. Takového dědu či tátu bych jako dítě určitě nechtěla8-). Doufám, že pán nezůstane bez trestu.