Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sítě bez vrtání

30. 5. 2015

Nemůžete vrtat díry, protože bydlíte v pronájmu?

Našli jsme pro vás řešení! Zde.

s3.jpgs4.png

s2.pngVíce na http://www.catexpert.cz/

 

Sítě bez vrtání dostanete také v internetovém obchodě Zoohit.cz

- tyče k vypnutí ochranné sítě

- svorky k přichycení tyčí

- sítě

Nebo např. e shop Spokojená kočka, zde.
 

site350.jpg

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

možnost montáže

(lenka, 21. 3. 2019 23:40)

dobrý den, potřebuji síť do okna….bydlím ve 3.patře. Je možnost tuto síť montovat i z vnitřní strany okna...případně,pokud ne....jakou síť by jste doporučili? Klidně s vrtáním....Moc děkuji Lenka

Re: možnost montáže

(Kočky SOS, 22. 3. 2019 16:23)

Dobrý den paní Lenko,
pokud můžete vrtat, rozhodně použijte sítě, které jsou upevněny vrtáním. Ty bez vrtání jsou v podstatě takové náhradní řešení pro ty co bydlí v nájmu a mají zákaz vrtání.
V rubrice "Síťujte" si rozklikněte ten první příspěvek, tam najdete seznam firem, které se síťováním zabývají.

Tohle vymyslel někdo kdo kočku doma nikdy neměl.

(Veronika, 27. 5. 2016 16:21)

Kde udělali soudruzi z NDR chybu?
1.tenké sítě z vlasce kapitola sama o sobě, výrobce hodně šetřil na materiálu. Asi se blíží časy kdy ropa bude opět drahá a plasty taktéž. Kolikpak má? 5 g na m2. Souhlasím s tím že 10 kg kapra na tomto vlasci vytáhnete, jenže jak víme často i ten poloviční kapr vlasec přetrhne. Jen proto že jste s tím vlascem o něco škrábli, nebo proto že už nebyl nový nebo jen byl špatně uvázaný uzel na háček. Trocha UV záření a pevnost je poloviční. Slunce je zabiják všech plastů i když se do něj přidávají UV stabilizátory která stárnutí zpomalují.
2. plastové pásky elektrikářské, na slunci žloutnou a popraskají, patří do rozvodných skříní kam slunce nechodí.
3. rozpěrný systém je vhodný jen tam kde je pevná opora která se nehne ani o milimetr, např betonový překlad nebo dlaždice na parapetu. Takže Vy co máte zateplení a plechový parapet pod kterým je 100% polyruretanová pěna kterou se dnes parapety běžně lepí, nebo starší činžák s normální omítkou zapomeňte pokud Vám nevadí každodení štelování.
Dříve či později vlivem teplotních výkyvů a rozdílné roztažnosti kovu a okolního materiálu dostane někdo tou kovovou tyčí po hlavě. Z větší výšky větší rána. Což tento systém předurčuje k tomu aby byl max. v přízemí.

Re: Tohle vymyslel někdo kdo kočku doma nikdy neměl.

(Veronika, 27. 5. 2016 16:34)

Jen pro doplnění, to Hightech technické označení "monofilgarn" znamená že vlákno sítě je z jednoho vlákna, že to není spletený provázek z několika vláken ale pouze jedno vlákno, jeden vlasec. Zřejmě někdo myslel že to cizí slovo dá síti magickou moc. :D
https://de.wikipedia.org/wiki/Monofil