Jdi na obsah Jdi na menu
 


Irma (nyní Lucinka)

29. 4. 2012

Nádherná tříbarevná kočička s kulatou hlavičkou se jmenuje Irma. Spolu se sourozencem kocourkem Vigo byli v dubnu 2006 nalezeni u domku po svém zemřelém majiteli, vystresovaní a hladoví. Irma je veselá, hravá, ráda se honí s ostatními kočkami. Při hlazení slastně vrní.  29.4.2006 byla umístěna do Prahy.

Irmina nová majitelka nám napsala:

6.10.2006
Dobrý den,
posílám Vám ještě pár fotek naší Lucinky. Je to skvělá, mazlivá(!) kočička, vyhledává naši přítomnost, ale jak se tam objeví někdo cizí, okamžitě zmizí. Je na ní vidět, jak ještě bojuje mezi svojí vrozenou nedůvěřivostí a potřebou být mazlená, to se pozná na zrychleném tepu a dýchání, ale už má jasno, že to chce, a tak každý večer, jak vlezu do postele, do 5 minut ji tam mám celou rozechvělou taky. S ostatními kočkami se snáší bez problémů a celé léto strávila s Vendulkou na zahradě ve stínu jednoho keře, který přitahuje motýly, a užily si opravdu krásné aktivní léto, jen pod tím keřem to vypadalo jak v krematoriu, o pobité rostlině ani nemluvě.

Ještě jednou děkuji a přeji hodně štěstí i pro Vaše ostatní chráněnce.

irma350.jpg20.4.2007
Dobrý den, posílám zase pár fotek Lucinky. Lucinka si užívá nového života a myslím, že takhle vděčnou kočičku jsem ještě neměla. Je strašně ukecaná a kam já, tam ona. Jediná negativní věc je, že se snaží vytěsnit z mé blízkosti naši starou kočku a to jí nemohu až tak moc dovolit. Jinak je až k neuvěření, jak se s její minulostí mohla proměnit v takového závisláka a mazla postelového. Kdybyste jí viděly, jak usilovně na sobě pracovala, aby přemohla svoji instinktivní nechuť nechat na sebe sahat! Přes zimu byly doma a teď už zase chodí ven (pouze když je někdo doma). Lucka ale už nemá zájem se ze zahrady vzdalovat, spíš si hlídá, aby byly dveře do domu stále otevřené. Takže všechno je jak má být, až na tu moji starou kočičku, dost mě to mrzí, protože žárlivost Lucky ji dost stresuje a já ji musím bránit, což zase špatně snáší Lucka atd.
S Mainskou je to jednoduché, Vendulka je velký dobrák a lecos jí promine a když to Lucka přežene, tak jí zbouchá a je klid. Doufám, že Váš útulek se nepotýká se zásadními potížemi a byrokracie Vám neznepříjemňuje práci. Občas se dívám na Vaši nabídku a s velkou lítostí tam stále nacházím Lucinčina brášku. Moc si přeji, aby už konečně našel domov, i když je otázka, jestli není spokojený právě u Vás.

Další fotografie z nového Lucinčina domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář