Jdi na obsah Jdi na menu
 


Megy 02

22. 2. 2019

ObrazekČernobílá Megy byla nalezena na ulici v Hodoníně, kde se potulovala celá promočená a špinavá po veliké bouřce. 7.3.2009 byla umístěna do Telče do domku se zahrádkou ke kočce a kocourkovi. 22.2.2019 - Megy odešla do kočičího nebe, viz zpráva níže.

Její noví majitelé nám napsali:

12.3.2009:
Megy se má dobře, už se trochu skamarádila s kocourem. Ráda s náma si hraje a blbne, čeká na nás, až přijdem ze školy a z práce. Ráda se mazlí a chodí ze tatínkem jako pejsek a chce se s ním mazlit. Také se mnou spí v posteli i spí na mých věcech. Tuhle mi spadlo víčko od petlahve a Megy si s ním začala hrát. Ráda také nosí moje ponožky. Očičko se jí spravilo. Také ráda leze našim pod postel a večer se s námi dívá na televizi nejraději na večerníček.

30.12.2009:
Megy si omotala celou rodinu okolo prstu. Nejraději je doma v teplíčku, kočičí kamarádi za ní chodí každý den domů.  Nemá ráda, když přijde dětská návštěva, to se schová a nevíme o ní dokud neodejde. Miluje tatínka, Lukáše a upřednosťnuje mužské návštěvy. Když chodí po dvorku, musí mít otevřené dveře do bytu, jinak je celá nesvá. Doma čeká na schodech a tím nás vítá doma. Je to náš mazel a máme ji rádi. V příloze Vám posíláme její fotografie.

megy07.jpg7.4.2012:
Dobrý den,
uplynuly už 3 roky od doby, kdy Vaše svěřenkyně Megy opustila Váš azil a začala se zabydlovat a civičit rodinu k obrazu svému, a to hlavně mužskou část. Za 3 roky se toho stalo hodně, zejména v okruhu kočičíćh kamarádu. Někteří Nás opustili, ale ještě víc jich přibylo. Momentálně se nejvíc kamarádí s kocourem Mackem a potistiženou kočičkou Pusinkou. Občas přijede na návštěvu kocourek Tygr Teodor, který na tom také není zdravotně nejlépe, ale po krátkém pobytu a kočičím dováděním je jeho stav vždy dobrý. 
Nejraději Meginka pomáhá při práci na PC a vyžaduje pozornost drbání a mazlení s tak úpornou vytrvalostí, že se někdy musí práce přerušit, a v\ydrbat a vymazlit všechna místa, která nastaví, jinak se pomstí a začne uklízet stůl tím způsobem, že shodí vše co může.. Známí, kteří chodí do protější autoškoly na školení, vyhlížejí, kdy se černobílá kočka objeví za oknem. Když přijde poštovní zásilka, od té chvíle si zabírá právo na vyloženou krabici, aby si v ní mohla po dobu něž přijde další zásilka, pelešit a hovět. Když už pohrdá krabicí, tak košík je jasná volba. Na spaní střídá místa a ráno, když zazvoní budík tatínkovi (po 4 hodině ráno) neopomene se jít pomazlit. Nejvíce ochočeného má tatínka, ale také ho nejvíc poslouchá.


22.2.2019
Dobrý den,
po dlouhé době se ozýváme bohužel se smutnou zprávou, dnes mám zemřela Megy, kterou jsme měli skoro 10 let jako společnici. Bohužel jí začaly selhávat ledviny a přes snahu všech se nepodařilo jí zachránit. Byla naším kamarádem jak dospělých tak i našich vnuček. Měla i kamarády kočičí, někteří již ji předešli, jiní s ní žili v našem domku. Megy ráda chodila na balkon, kde se vyhřívala na sluníčku. Na dvoře se necítila sama dobře, bylo tam na ní vždy moc rušno /dva pejsci a 7 koček/. Jí prostě patři dům, kde byla svou "paní Domácí" a měla zde své dva kamarády /koťata, která byla neduživá a podařilo se nám je zachránit/.
Všichni jsme ji měli rádi a bude nám moc chybět.
S pozdravem K.

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář