Jdi na obsah Jdi na menu
 


Viktorka(03)

17. 4. 2017

img_1871.jpgBílá Viktorka se k nám připojila 30.10.2011 u hlavní silnice v Brněnské ulici. Seděla u plotu domu a na všechny kolemjdoucí mňoukala. Když jsme se ptaly majitelky domu, odpověděla, že se jí tam přitoulala a že ji nechce. Byla celá špinavá a hladová. V domácím prostředí je trošku plašší, ale jakmile ji chytnete do náruče, stává se z ní ohromný mazel. 14.1.2012 byla umístěna k 2letému kocourkovi do bytu do Hodonína. 16.4.2017 Viktorka začala zvracet, na klinice v Uherském Hradišti byla nasazena infuze, bohužel Viktorku se nepodařilo zachránit, diagnózu zatím nevíme. Je to velmi nečekané, je nám to moc líto.

Fotky Viktorky z doby, kdy byla u nás, najdete zde.
 

Z jejího nového domova máme tyto zprávy:

15.1.2012:
Ahoj Luci, Viktorka je v pořádku. Včera večer se dokonce mazlila a jak vrněla. Mikeš ji pořád pozoroval, ale ona dělala jak kdyby nic. Chodila kolem něj jak modelka. Když jsme šli spát tak si začala hrát s hrkající myškou a balonkem. Ráno byla taky v pohodě, ale pak si zalezla za postel v ložnici a je tam doteď, nechce jít ven. V týdnu ti zas písnu co Viktorka. Ahojky Iva

12.4.2012:
Ahoj Luci, už jsme se dlouho neozvali. Viktorka je strašně hodná kočička, musím říct, že je hodnější než Mikeš. Už se tolik nebojí, Mikeš ji občas prožene, jinak se mají moc moc rádi. Hlavně večer se mají rádi nejvíc, to se olizují navzájem. Zasíťovali jsme balkon, tak už tam mají čičindy bezpečno. Mělli jsme ji dokonce i na zahrádce, ale bála se, tak zalezla v chatě pod postel. Posílám pár fotek a video. Měj se hezky a pozdravuj doma. Ahojky Iva

17.9.2012:
Ahoj Luci posílám pár fotek Viktorky ze zahrádky.

3.1.2015
Viktorka už bude v novém domově 3 roky a poslala nám fotky.

13.9.2015 viktorka-350.jpg
Viktorka se vyhřívá ráda na sluníčku...

Fotografie z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz a od 1/2015 zde.

 

 

16.4.2017 Viktorka začala zvracet, na klinice v Uherském Hradišti byla nasazena infuze, bohužel Viktorku se nepodařilo zachránit, diagnózu zatím nevíme. Je to velmi nečekané, je nám to moc líto.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Viktorka

(Hana Blahová, 5. 1. 2012 17:27)

Je nádherná. Doufám, že si toho všimne i někdo jiný. Můj sen je mít bílou kočku. Polárku bych si hrozně ráda nechala, ale protože jsem doufala, že se určitě najde někdo, kdo si ji vezme /tak se i stalo/, odvezli jsme ji k Vám a přidali jsme starosti i Vám. Sbírám a snažím pomáhat kočkám, které by těžko někdo chtěl a Viktorce přeji, aby si ji někdo co nejdříve odvezl a Vám i sobě, aby lidi kočky kastrovali a nepřidali bychom si, že neustále bojujeme s větrnými mlýny.