Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vincent

7. 7. 2017

vincent350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 4/2012

Bílomourek Vincent je jedním ze tří koťat z Tvarožné Lhoty. Narodil se kočce staré paní, která svou kočku neměla kastrovanou a její manžel koťata zabíjel. Vnučka už se na to nemohla dívat a požádala nás o pomoc. Koťata jsme přijaly a kočku paní po kastraci vrátíme.
31.12.2014

Vincent žije v útulku už druhý rok, přesto je to plachý kocourek a lidí se bojí, v novém domově by vyžadoval zkušené majitele a velmi trpělivý přístup.
3.8.2015
Minulý měsíc to byly tři roky, co žije Vincent u nás. Poslední dobou se jeho zdravotní stav zhoršil, Vincent po zánětu očního nervu oslepl na jedno oko a do nového domova ho umístnit už nelze.
13.10.2015
Vincent musel být operován a očičko mu bylo odstraněno. Doufáme, že už se to nebude zhoršovat.

vincent270.jpgDalší fotky zde.

Vincent byl do 4/2013 adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Kamila Englerová a Pavel Zahradník. Děkujeme!
Vincent byl od 19.4.2015 znovu adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou jsou Jana a Tonda Zapletalovi & kocourci Flíček a Mourinek a kočička Míša. Děkujeme!

 

7.7.2017
Vincent přesta baštit, pořád někam zalézal a tak ho Naďa odchytla a jelo se na veterinu. Bohužel, bylo diagnostikováno selhání jater, prognóza velmi špatná a tak byl plachý kocourek uspán.
Vincent k nám přišel jako kotě a prožil tady celý život. Nenechal na sebe sáhnout, ale s kočkami vycházel dobře a myslíme si, že ten svůj krátký život u nás prožil docela spokojeně. heart

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář