Jdi na obsah Jdi na menu
 


Arika

8. 6. 2017

arika320.jpgKočka, nar. 9/2016
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Napsali nám ze skalického útulku na Slovensku, že mají kojící kočku, zda nepotřebujeme pro koťátka náhradní matku. Arika je kočička drobná, asi 7 měsíční, která zabřezla po svém prvním mrouskání. Porodila pouze dvě koťátka a ta během krátké doby po porodu zemřela.
Tak to dopadá, když se nekastruje .. :-(
Kočičku Ariku jsme vzali k nám a "nabídli" jí koťátko z Hovoran, přijaté tento týden. Arika malého Špendlíčka hned přijala a vzorně se o něj stará.

6.6.2017 - Arika velmi onemocněla, dnes jsme byli na veterině, paní doktorka se domnívá, že jde o celkové selhání organismu, zkrátka kočička zabřezla a porodila velice brzy a její organismus to nezvládl. Zítra jede ještě na ultrazvuk. Špendlčka krmíme stříkačkou.
8.6.2017 - Na ultrazvuku se ukázalo plné bříško zvětšených uzlin. Arice nepomáhají léky, nežere, je apatická a paní doktorka doporučila kočičku netrápit a uspat. Je nám Ariko moc líto, žes musela trpět i kvůli hlouposti a nezodpovědnosti lidí.


Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Moc smutný příběh

(Daniela se svou kočkopartou, 12. 6. 2017 12:35)

kočičího zlatého srdíčka a krásné kočičky.Odpočívej v v rajské kočičí zahrádce a pozdravuj tam všechny kočičky okolo sebe.Je mi to líto,Aričko.

Ariko drž se!

(jolana, 7. 6. 2017 12:23)

přejeme hodně síly, ať se z toho dostaneš kočičko krásná! držíme všechny tlapičky z Chudčič