Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bertík (Ozák)

5. 3. 2016

ozak.jpegKocour, kastrovaný, nar. 3.6.2013

Ozák je kocourek, který byl od malička prostě mazlíček. Rád si hraje s kočičkami. Většinou miluje spinkání na polštářku, který vyhledává. Největší zvláštností jsou jeho očka jako koťátko si hrál se sourozencem a poškodil si rohovku. Očko už mu zůstalo modré a druhé má žluté. Měl sníženou imunitu a byl nemocný. Nyní se nám ho podařilo vyléčit. Bohužel je hluchý. Proto je vhodný pouze do bytu se zabezpečeným výběhem! Určitě by neměl jít sám nejlépe s nějakou kočičkou od nás nebo ke stejně staré kočičce , kterou máte doma. Je velmi fixovaný na společnost. Jak kočičí tak lidskou!! Může jít i k podobně staré kočičce, je vhodný i k dětem. Ozák opravdu potřebuje hodně lásky  a je rád středem pozornosti. Rád asistuje v kuchyni při vaření , kde si lehne pod nohy a je rád ve Vaší společnosti. Je to velký jedlík a miluje kapsičky a vařené masíčko. 29.3.2014 byl Ozák umístěn do bytu do Brna ke kočičkám Jonášce a Danovi.
5.3.2016
Dnes přišla z domova Bertíka moc smutná zpráva, Bertík odešel náhle do kočičího nebe (pravděpodobně aneurysma). Bertík bude své rodině moc chybět a obzvláště malému Davídkovi, se kterým byl velký kamarád. Je nám to moc líto.

bertik-kolaz-400.jpg

 

Další fotky z nového domova najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz, od 18.8.2013 pak zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

smutné!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 5. 3. 2016 17:13)

Je mi to také líto.Měl u vás ale krásný,kočičí život plný lásky a pohlazení a to bohužel není dopřáno všem kočenám.Patří vám velký dík.Soucítím s vámi.