Jdi na obsah Jdi na menu
 


Denis 04

12. 3. 2018

denis200.jpgKocour, kastrovaný, nar. 23.4.2014
Umístění:
depozitum Hodonín I.

Denis je jedním ze čtyř koťat, která se narodila kočce v Josefově. Ta žila v hrozném prostředí u slepic ještě s jednou kočkou, které se narodila koťata mrtvá a tak se obě společně staraly o tyto čtyři - Tulu, Ajku, Denise a Danušku. Více zde. Obě kočky jsme vzaly i s koťaty k nám. Ajka a Danuška nepřežily, Tula s Denisem jsou tak moc bojácní a plaší, že  se jeví oba jako neumístitelní.
12.3.2018 - Denis onemocněl, nejedl, ale nebylo možné ho odchytit a podávat mu léky, byl extrémně plachý. Dnes už rezignoval, špatně dýchal a na veterině doporučili uspání. Denisek u nás žil od kotěte, téměř 4 roky.


Další fotky zde.

Denis byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Veronika Maňáková. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

plašanky

(helena, 14. 9. 2015 10:38)

Dobry den,mnoho lidí si myslí,že se každa kočička ochočí nebo si zvykne na pobyt doma.Ale není to vždy pravdou.Mam odchycenych 9 kotat od plašanek,které postupně kastrujeme a vracíme zpět.Taky jsem si myslela,že si ji po kastraci necham,ale 3 dny odmítala denně čerstvé krmení,tak jsem jí vratila zpět a hned se vítala s ostatníma a zapojila se do hry ,tak i jedno kotě,je stále plaché a přitom se všem věnuji stejně.Kocourky pouštím ven,kočky né,až budou po kastraci,kdyby utekla,at ten kolotoč kotatek nepokračuje.Tímto prosím všechny,at neodmítají kastraci,aspon koček a i utulky by neměly dat nevykastrovanou kočičku do rodiny.Vím,že je tam příslib kastrace ,ale asi se to vždy nepodaří dodržet nebo se někdo těší na kotatka.Je jich všude tolik a ne všechny mají štěstí,že se dostanou do utulku nebo do rodiny.Nemají devět životu,potřebují pomoc člověka,dělam to teprve čtvrty rok a dokud mě síly neopustí tak budu stále.Přeji jen to nejlepší a kočičkam nové domovy s milujícími lidmi

Re: plašanky

(daajs, 14. 9. 2015 14:45)

Dobrý den,souhlasím s Vámí,krmili jsme na zahradě kočku,zvykla si na nás,ale až měla nedopatřením koťata,dovedla je snad v 6 týdnech.Byl obrovský problém je odchytit na kastraci,s ochočením se vůbec nedalo počítat.Největší úspěch byl,že nás z velké dálky pozorovala,když čekala na krmení a postupně se "rozptýlila".Pokud máte rádi zvířata,kastrace je jediným řešením,aby co nejméně trpěla.

Re: Re: plašanky

(Kočky SOS, 14. 9. 2015 16:08)

Děkujeme za podporu, šiřte tento názor, dělejte osvětu, je to super, že jsou i lidé jako vy - zodpovědní, děkujeme!

Re: plašanky

(Kočky SOS, 14. 9. 2015 16:06)

Děkujeme, že kastrujete! Od nás kočky odchází jen kastrované a pokud se jedná o kotě, nový majitel se v protokolu zavazuje ke kastraci, která probíhá většinou na veterině u nás. Plachá koťata se nikdy neochočí a nám tu pak kočky jako je Denis nebo Tula zůstávají, proto nyní budujeme oplpcený pozemek pro tyto plašanky.
Děkujeme za podporu.