Jdi na obsah Jdi na menu
 


Disney

1. 10. 2020

20200710_111854a.jpgKocour, nar. 4/2020
Umístění:
depozitum Hodonín I.

10.7.2020 - Dnes jsme přijali další kotě z Čejkovic. tentokrát je to 3 měsíční kocourek a oznamovatelka ho našla plakat na ulici, obešla sousedy, ale nikomu nepatřil. Myslíme si, že si ho určitě někdo vzal, aby mu dal domov, ale nepostaral se tak, jak by měl a nechal kotě na dvoře či zahradě. Mnoho lidí dělá tuto chybu a tato zbloudilá koťata se pak vyděšená, hladová dostávají do útulků ... Kocourek dostal jméno Disney a je umístěn do karantény.
Prosím vás, pokud si někde vezmete kotě od lidí, ke kterým se ještě nedostalo, že kočky jsou přemnožené a je potřeba je kastrovat a nikoliv množit, tak ho nemůžete nechat na zahradě nebo dvorku. Ono tam nezůstane sedět a být vám nebo vašim dětem k dispozici, až se uráčíte kotěti věnovat! Kotě ven nepatří, je to, jako byste nechali venku bez dozoru malé dítě. Kotě sice je zvíře, ale nemá dostatek zkušeností ani žádné orientační schopnosti a proto musí být až do kastrace doma! Je to kočičí mimino a je potřeba ho chránit, nikoliv vystavovat nebezpečí!
1.10.2020 - Disney onemocněl, dostal těžkou kalicivirózu a nepodařilo se ho zachránit. Je nám to líto.

Další fotky zde.

Disney byl adoptován na dálku - krmivo i veterinární péči a další náklady spojené s pobytem  v našem depozitu mu hradila Martina N. Děkujeme! 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář