Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nikolas

1. 8. 2016

nikolas270.jpgKocour, kastrovaný, nar. 8/2015

Zraněný kocourek byl nalezen 7.4.2016 na silnici na Brněnské ul. v Hodoníně. Kocourek dostal jméno Nikolas a má bohužel levou přední nohu nefunkční, má tam poškozené nervy, nožku necítí. Nožka se bude muset amputovat, ale musíme pčkat, až Nikolas zesílí, je podvyživený. Myslíme si, že přijel v motoru auta, podle toho jak byl špinavý, mastný a páchl šmírem a když se dostal z motoru, pravděpodobně ho srazilo auto. Levou zadní nožku má také zraněnou, ale to se spraví, zlomená není. Zatím se nemůže moc postavit a hlavně spí a jí. 3.5.2016
- Včera Nikolas podstoupil amputaci a daří se mu dobře :-) Je velice snaživý, dobře baští a dnes už dokonce po sobě dokázal zahrabat i v záchůdku! 21.5.2016 - Nikolasek dobírá antibiotika, ale má se k světu. Brzy bude hledat nový domov. 2.6.2016 -Nikolasek je zdravý a těší se na nový domov!
1.8.2016 - Nikolaskovi se po těle objevila spousta bouliček. Antibiotika nijak nezabrala a dnes paní doktorka stanovila diagnózu - rakovina mízních uzlin a Nikolaska uspala. Je nám smutno. Po všem co Nikolasek prožil, byl zamluvený a čekal ho pěkný nový domov. Je nám to moc líto, byl to statečný, milý a hodný kocourek.

Další fotky zde.

Nikolas byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byli Mladi a Vojta s fenkou Bonie a kočičákem Clydem. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nikolásek

(Věra, 3. 8. 2016 11:04)

Tak to je mi velice líto. Bolí mě úmrtí každé kočičky. Nikolásek si tolik vytrpěl,škoda, že mu nemoc vzala šanci na dlouhý a hezký život. Nikolásku měj se v kočičím nebíčku hezky a pohraj si tam i s těmi mými zlstíčky.

TY NEJKRÁSNĚJŠÍ OČKA UŽ NEZÁŘÍ!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami+dalšími třemi nalezenci, 2. 8. 2016 21:37)

A to je smutné,přesmutné!Takový fešák a statečný milovaný kocourek jsi byl.Je mi to strašně líto!

Nikolaskovi hodně štěstí!

(Mirka L., 22. 5. 2016 18:09)

Nikolasku, jsi nádherný! Ten tvůj pohled mluví.Rychle naber sílu a moc držíme pěsti i tlapičky,abys brzy našel domov s laskavými lidm,kteří tě budou milovat jak si zasloužíš po těch všech útrapách.
Mirka, Páťa, Zuzi, Čiki Šedík

Fascinující oči

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 16. 5. 2016 12:26)

a překrásný pohled má tento miláček,to se hned tak nevidí!I bez nožičky je kouzelný a úžasný!Hodně štěstí statečný kocourku Nikolasku.

Pusínek maličký!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 12. 4. 2016 15:58)

Další šprček co bude bez nožičky,ach jo!Doufám,že všechno zdárně zvládne a bude brzičko žít spokojený život u hodných lidiček?!!!!Moc Ti to Nikolasku přeju!