Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rocky

6. 11. 2013

p7020002.jpgKocour, nar.21.4.2013 

Kocourek narozený kočce , kterou jsme přivezli těsně po porodu koťat k nám. Rocky je nejmenší z koťat. Kocourek je moc hodný a mazlivý. Rád zkoumá okolí a kamarádí s ostatními koťaty.  Je moc sympatický a všichni jeho sourozenci našli již svůj domov. Najde ho i on?
20.10.2013 odjel Rocky do nového domova do Lelekovic do domečku ke kočičce Bětušce a Mášence. 
Rocky si nového domova užíval jen krátce, 6.11.2013 mu byla diagnostikována FIP a musel být uspán. Je nám to moc líto.
Fotky Rockyho zde

Děkujeme Marii Šišákové, která Rockyho během jeho pobytu u nás podporovala formou adopce na dálku. Děkujeme! 

 

Zprávy z nového domova:


21.10.2013
Dobrý den!
Chceme Vám ještě jednou poděkovat za Rockyho. Bobeček je z té změny ještětrochu vyděšený, ale už je to  lepší než včera. Vzorně chodí na písek. Dnes snědl trochu bíléhojogurtu a tvarohu, granulky od Vás ani konzervičku nechtěl. Tak jsem si říkala: Tobě musí býtsmutno po kočičkách, vždyť u paní Evy jich bylo plno. Tak začneme u Máši. Máša navečerdoběhla na večeři, tak jsem jí otevřela do kuchyně, kde byl Rocky. Máša vytáhla krk jak žirafa,vykulila oči a asi 2 minuty na něho zírala. Pak povídá - takových tady běhá. Tak jsem jí chtěla říct -Mášo, ale podívej se na tu barvu - ale ona již honem polykala granule, prý nemá čas a nestíhá.No, tak zítra bude seznamka s Bětkou, tak se zase ozveme. 

24.10.2013
Dobrý den! Tak Rocky už je u nás 5. den a myslím si, že se u nás již docela dobřezaběhl. Je to fakt hrozně hodný koucourek a mazel. Chutná mu vařené kuře granule našich  koček - Brit. Ale on je takový jedlík, že mu říkám - tak takhle nepřibereš.On si vezme kousek masíčka, pak 3 granulky a má dost. Myslela jsem si, že od našich koček by se mohl přiučit, když tak na ně zírá, jak se ládují, ale zatím nic. No uvidíme.Jak se udělalo venku teplo, tak kočizny se chodí domů hlavně najíst, takže se teď do kontaktu moc nedostanou, ale zatím to probíhá, jak jsem očekávala. Máša by proti němu v podstatě nic neměla, ale ona si jede sama za sebe. A Bětka nad ním sice brble, ale je zvědavá a stále hravá. Takže si myslím, že nakonec bude větší kamarád s Bětkou. No tak jsem Vám popsala Rockyho začátky u nás. Jsme moc rádi, že jsme si ho od Vás vzali. Vůbec jsem netušila, že malý kocourek dokáže být tak mazlivý a něžný. Moc za něj děkujeme.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Rockynku......

(Daniela, 20. 10. 2013 19:19)

hodně šrtěstí a zdraví v novém domově a pěkný,dlouhý život s kočičkami Bětuškou a Mášenkou.
Daniela a její kočičí mazlíci

Re: Rockynku......

(Ludmila Saidová, 8. 11. 2013 19:02)

Paní Danielo,
Vaše ani naše přání Rockymu, aby měl pěkný a dlouhý život se nesplnilo. Po krásných 10 dnech u nás začal být apatický a přestal jíst. Testy potvrdily FIP a byl uspán. Byl to ten nejhodnější a nejněžnější kocourek, jakého jsme poznali. Budeme na něho pořád vzpomínat. L. Saidová

Re: Re: Rockynku......

(Daniela, 10. 11. 2013 14:19)

Vážená pani,Saidová,
neskutečně mne mrzí,že Rokynkovi nebylo dopřáno žít bezesporu krásný život ve Vaší láskyplné rodině,jaký by ho jistě čekal.Takové zprávy vždy obrečím.........Úplně se vžívám do bolavých srdíček,všech kdo měl Rokynka rád a komu ve Vaší blízkosti schází.Nezbývá však ,než přát malému klidný spánek a krásně na něho vzpomínat,chybí, a bude vždy chybět,vím to!!!
Ale v sos u pani Tomalové a Lucky mají další zlatička,která čekají na hodné lidičky,přimlouvám se za ně.Až bolest trošku poleví,vyberte si jinou opuštěnou kočičku a dejte jí domov a lásku,které, jak cítím je u Vás mnoho.Rokynka sice nenahradí,ale bude to další jedinečná osobnost,která se za lásku a péči odvděčí tak,jak to umí jen kočky samotné,protože pro mne jsou kočky ti nejdokonalejší tvorové a moje láska k nim nezná hranic.
Přeji Vám hodně síly a posviťte Rokynkovi i za mne a za moji kočičí partu,prosím.
Moc Vás pozdravuji, i ty Vaše dvě kočičí
krasavice.
Daniela Jestřábová

pláč

(Daniela, 10. 11. 2013 8:51)

Pláč pro odchod Rokynka,soucítím s jeho rodinou,je to stašný smutek!Takové věci se nemají stávat,je to kruté!!!!!!
Daniela a její kočičky a kocourek