Jdi na obsah Jdi na menu
 


Theo

7. 12. 2014

theo350.jpegKocour

Před měsícem jsme zahlédli u bývalého sběrného dvora - akce kastrace Mikulčice, nemocného kocoura , který velmi sípal, měl rýmu a nemocné oči a nechtěl ani žrát. Podařilo se nám ho odchytit, dostal ATB a doktorka řekla, že má silný zápal plic.  Je to obrovský mazel a vděčný kocourek, který pořád jen jí. Zatím se nesmí kastrovat. Dostal jméno Theo.
7.12.2014 - Ani skoro nevíme, jak to napsat, protože se nám nic podobného ještě nikdy nestalo. Theo je pryč, prostě odešel...
V červenci jsme ho našli velmi zuboženého, se zápalem plic, prodělal léčbu, až se zotavil, proběhla kastrace. Theo se u nás vyléčil, zotavil, přibral a asi už mu to stačilo a měl naší péče dost, odešel si žít svým životem, na který byl uvyklý nebo se vrátil k původním majitelům, nevíme. V depozitu v Mikučicích měl možnost chodit volně ven. Takže ho tímto dáváme do této rubriky a uvidíme..., třeba se znovu objeví.

Další fotky zde.

Theo byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Lenka, Lukáš a kočičí kamarádi z Prahy. Děkujeme!

Z naší e-mailové pošty:

8.12.2014

Dobrý den v Hodoníně.
Teo odešel. Odešla snad i
Máša? Fakt je ten, že se na to vždy pečlivě  připravovala a že i když to byla kočička subtilní, tak před zmizením se vždy řádně vykrmila. Tentokrát byla již jako koule a já jsem to neviděla ráda, protože potom se ztrácela. Nic o ní nevíme a přesto si říkáme, že je docela pravděpodobné, že žije a že se ještě objeví.
Chci Vám napsat o koucourovi, kterého jsme pojmenovali Casanova. Začal k  nám chodit vloni na podzim. Byl starý, vyhublý, ale zároveň hrdý a galantní. Vždy k nám přišel, najedl se, pobyl s kočkami a zase odešel. Naše kočizny ho milovaly. Potom jsem si všimla, že přes zahrady chodí  k naší sousedce. Paní, která má také kočičku, si ho oblíbila, odčervila ho a všelijak mu přilepšovala. Casanova měl jen jednu vadu. Nebyl vykastrovaný a dával o sobě vědět. A tak ho nechali vykastrovat. Vše proběhlo v  pohodě a kocourek byl již u sousedky jako člen rodiny. A potom jednoho  dne zmizel,  prostě odešel. Již nikdy jsme ho neviděli. Asi se přes léto  přesunul na úplně jiné místo. Sousedka říká, že odešel proto, aby dělal radost zase někomu jinému. Přejeme Teovi, aby se vrátil, nebo aby si našel cestu k hodným lidem.
Saidovi z Lelekovic.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ach Theo

(marie, 7. 12. 2014 17:21)

Úplně jsem se lekla, když jsem ho našla v rubrice "vzpomínáme" až jsem přestala dýchat. Pořád jsem se na tohoto kocoura dívala, ani nevím proč, je to takový můj oblíbenec na dálku. A že se pořád léčil, tak jsem se lekla, že umřel. Tak snad ne, a opravdu šel žít někam svým životem ..... a třeba zas přijde......