Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vivien 02 a Eliška

3. 9. 2015

viven300.jpegKočka, nar. 7/2014

Vivien je krásně zbarvená tříbarevná kočička, kterou někdo hodil před naše depozitum. Našli jsme ji, když jsme se vraceli domů. Byla vyděšená a nechtěla se nechat chytit. Zabrala až na kapsičku. Vivien má trvale poškozené levé oko, zřejmě po úraze a nevidí na něj. Jinak je to moc milá a mazlivá kočička. Dovede se krásně hrát. Ostatní kočky nevyhledává, je velmi submisivní. 20.12.2014 byla Vivien umístěna spolu s Eliškou do Prostějova, do bytu.

Další fotky zde.

Vivien byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byla Alena Páleníková. Moc děkujeme!

 

eli270.jpgKočka, nar. 9/2014

Eliška je kočička se zvláštně zbarveným kožíškem a zvláště krásnýma, hnědýma očima. Hned na první pohled mi připomněla malinkou lištičku. Našla ji paní z Vnorov, v říjnu, v lese, v potoce. Celou promrzlou.
Eliška je po počátečních rozpacích velice milá, mazlivá, vrnivá kočička. Krom běžného kočičího lumpačení velice hodná. Miluje jak lidi, tak ostatní kočky.
20.12.2014 byla Eliška umístěna spolu s Vivien do Prostějova, do bytu. 3.9.2015 - Z domova Vivien a Elišky jsme obdrželi moc smutnou zprávu, obě kočičky během léta podlehly onemocnění FIP. Je nám to moc líto, o to víc, že toto nevyléčitelné onemocnění potkalo obě...

Další fotky Elišky z pobytu u nás a z nového domova společného s Vivien  zde.

Eliška Liška byla  adoptována na dálku - její adoptivní rodinou byli Jirka a Dana, Princezna, Mikeš, Vinci, Lucky, Rona a Viky. Moc děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

20.12.2014
Dobrý večer,
v 16 hodin jsme přijeli do Prostějova, Vivien a Eliška jsou zatím v přepravce a spí.

21.12.2014
Dobrý den, holky už opustily přepravku. Vivien se ještě bojí a teď spí, Eliška je už v pohodě, mazlí se a vrní.

A později:
Holky mají plná bříška a Vivien dělá pokroky a už si i hraje. Eliška chrní. Vypadá to dobře.

22.12.2014
Dobrý den, holky si asi hodinu hrály, ale každá sólo a teď spí. Vivien leží na mně a Eliška je natažená v křesle. Zánět Elišky je pod kontrolou, trochu mě zaráží, že Eliška sežere víc než Vivien.

14.2.2015
Fotky z nového domova.

23.4.2015
V pondělí jsem byl s Eliškou na kastraci, vše proběhlo v pořádku. Holky jsou už v pohodě, chlamydie jsme doufám definitivně vyhnali. Eliška bude drobnější, ale k světu se má.

3.9.2015
Z domova Vivien a Elišky jsme obdrželi moc smutnou zprávu, obě kočičky během léta podlehly onemocnění FIP. Je nám to moc líto, o to víc, že toto nevyléčitelné onemocnění potkalo obě...

Další fotky Elišky z pobytu u nás a z nového domova společného s Vivien  zde.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Holčičky,hodně štestí

(Daniela se svými sedmi kočkoláskami, 20. 12. 2014 22:35)

a krásný,láskyplný domov ve kterém prožijete dlouhá,zdravá a šťastná,společná léta.