Jdi na obsah Jdi na menu
 


Když odejde náš čtyřnohý přítel

22. 6. 2009

Když odejde náš čtyřnohý přítel ...

Když si pořídíme zvířátko, je to proto, že nám chybí někdo, kdo nás vyslechne, na koho se můžeme obrátit v našich smutných chvílích a kdo nás nezradí. Toto zvířecí miminko se stane členem naší rodiny a v těchto bezstarostných chvilkách nemáme důvod přemýšlet, co bude se zvířátkem, až se jeho čas naplní. Bohužel dřív nebo později i my budeme stát před tímto rozhodnutím a s těžkým srdcem svolíme u veterináře k euthanasii či nám náš miláček odejde v poklidu doma. A co teď?

Pokud necháte svého mazlíčka po euthanasii u veterináře, skončí v kafilerním asanačním podniku. Jestliže máte svůj pozemek, splníte jisté veterinární a hygienické předpisy, můžete si zvířátko pohřbít. Také můžete využít pohřbení na zvířecím hřbitově. A v neposlední řadě, jak důstojně uctít památku svého zvířecího kamaráda, je kremace v krematoriu zvířat.

Převozová firma DAHAS, která se specializuje na převoz uhynulých zvířátek po celé ČR, Vám zajistí odvoz a nejbližší volný termín kremace a pokud se nebudete moci zúčastnit, vše Vám na přání zdokumentují fotografiemi, abyste neměli nejmenší pochybnosti o tom, že se jednalo o Vašeho mazlíčka.
Kremace zvířat probíhá pouze individuálně. Nově je i možnost sledování rozloučení, závozu a kremace Vašeho zvířecího kamaráda on-line, přes webové kamery. Ostatky jsou k dispozici ve Vámi vybrané urničce, většinou do 3 dnů od převozu. Následně si ji můžete vyzvednout osobně, nechat dovézt domů či nechat zaslat poštou.

Tato služba je využívaná většinou těmi majiteli, kteří chtějí důstojný odchod a rozloučení a nemají možnost odvozu nebo chtějí zajistit kompletní služby bez jejich přítomnosti. I když ve Vás zůstane bolest, smutno a prázdno, takto Váš zvířecí kamarád bude navždy s Vámi, nejen ve Vašich srdcích.

Další případné informace Vám rádi poskytnou na nonstop dispečerském telefonu 604 453 690 nebo na
www.prevozovasluzba.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

kocour

(mik, 23. 8. 2010 15:59)

ja mela kocourka 2 roky mu byli a prejelo ho auto pred nasim barakem na selnici lezel chudak malej tekla mu z pusy krev a nohu mel osklive zlomenou raci sme ho neotacelis mamou a rovnou sme ho pohrbili na nasi zahrade,taky mel otevreny oci :((((( a ani sme s nim nechodili k veterinari pac mama rika ze jednou umre a budou to vyhoze prachy....