Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpráva za 1. Q 2011

26. 4. 2011

 Zpráva o naší činnosti
za 1. čtvrtletí roku 2011



LEDEN

3.1. nám zavolala naše známá, že do Nafty v Lužicích přišel černý kocourek. Přišel až do kuchyně, kde naše známá pracuje. Byl přítulný a nemohl tam zůstat, a tak jsme pro něj hned jely. Dostal jméno Spajk.
7.1. byla ukončena sbírka Ježíšek pro kočky bez domova 2010. Celkem přispělo 77 lidí, nakoupeny byly dárky v hodnotě 36.591,- Kč a částku ve výši 17.437,- Kč jsme obdržely formou finančních příspěvků. I za tuto částku jsme zakoupily krmivo. Všem zúčastněným ještě jednou děkujeme.
Dalším vánočním projektem byl Strom splněných kočičích přání, kde bylo obdarováno 18 našich svěřenců. Lidé nám zaslali na účet příspěvky na dárky v celkové hodnotě 6750 Kč a jeden materiální dar v hodnotě 170 Kč.
16.1. nám zavolala paní ze Strážnice, že má ve sklepě kočku se zraněnou čelistí. Byla s ní u doktora, který jí řekl, že je to staré zranění a nedá se s ním nic dělat. Paní sama má 3 kočky a je nezaměstnaná, nemohla se oni postarat, a tak jsme tříbarevnou Ginu vzaly k nám.
19.1. ukončilo činnost naše depozitum v Bojanovicích - Fren a Tesu jsme umístily do nového domova, 4 kočky jsme převezly do Lužic a jednu do Hodonína. Téhož dne jsme přijaly další tříbarevku - přišla do obchodu v Mutěnicích, majitelka obchodu nám zavolala. Sama má 2 velké psy, 4 své kočky a další venkovní krmí, nemohla si ji nechat. Pro Pralinku jsme hned dojely, jméno dostala po pralinkách, která jsme na cestu zpět od paní dostaly.
27.1. přivedla kočka do Prušánek k lidem na zahradu dvě koťata - Trišu a Fanfána jsme přijaly, protože byli nemocní. 31.1. dovezli ještě další 2 koťata Keri a Beri. Jejich matku jsme po kastraci vrátily zpátky, budou ji tam krmit.

beri-jasminka-pretty-a-keri-01.jpg
Beri, Jasmínka, Pretty a Keri

V lednu našli domov: Moly, Fren a Tesa, Tomášek, Bětka, Katuška.
Do depozit přijato: 7, umístěno: 6. 



 

ÚNOR

3.2. jsme od lázní přijaly cca půloční černou kočičku Aranku. Byla velmi nachlazená a veterinářka jí při vyšetření zjistila ještě nádor na mléčné žláze. Řekla nám, že je těžce léčitelný a navíc se pořád vrací, tak jsme ji nechaly uspat. 
22.2. jsme přijaly mourečku Amálku, která kdysi přišla na benzínku u Lužic. Tehdy se jí ujala naše známá, ta se o ni však kvůli stěhování nemohla dál starat. Amálku jsme prvně daly do depozita v Lužicích, kde na ni útočila Vendulka, pak byla převezena do Hodonína, kde byla nespokojená kvůli velkému množství koček, které tam je, a tak si ji k sobě vzala kolegyně Petra do Chýně. Tam je Amálka spokojená, protože může chodit ven.

amalka04-01.jpg
Amálka

 V únoru našli domov: Uma, Magie a Marge, Vanilka, Norika, Valda, Chulio, Kulíšek, Dickens.
Do depozit přijato: 2, umístěno: 9. 



 

BŘEZEN

2.3. Medvídek Pú - byl na Národní třídě v Hodoníně, my jsme ho vykastrovaly asi před půl rokem, panjí, která ho am krmila, říkala, že někomu patří, že chodí jen na jídlo, ale rval se tam s jednou kočkou, která tam taky chodí, pak onemocněl, vzaly jme ho k sobě na léčení a už u nás zůstal.
8.3. Flok - zrzavobílý od pí Paškové ze Strážnice, jako kotě se za ní vydal, když šla na zahrádku. Byl přítulný, tak jsme jej vzaly, jinak plaché kočky, si většinou po kastraci bere zpátky.
8.3. Anuška - byla na bývalém státním statku, honil ji tam pes, vzaly jsme ji původně na kastraci, ale byla tak přítulná, že jsme ji už nevracely zpáty. Ujala se u nás malého Brumly.
14.3. byli vráceni Amadeus a Albert, protože jejich majitelé se rozešli.
27.3. jsme přijaly 3týdenního černobílého Brumlu. Jeho majitelka ho vzala od mámy a dala ho do příkopu u silnice. Zachránily ho děti, které si toho všimly a hned tam běžely.

img_0482.jpg
Albert a Amadeus

V březnu našli domov: Apolenka a Dominik, Hanička a Martínek, Voltér, Mefisto, Rudy, Deniska a Žofka, Pralinka, Ferda.
Do depozit přijato: 6, umístěno: 11



Od ledna do konce března 2011 jsme

- přijaly celkem:

15 koček

- umístily celkem:

26 koček

- nechaly vykastrovat:

 

42 koček
(z toho 25 vráceno do
 původních lokalit)


29.4.2011 čeká v našich čtyřech depozitech na nový domov celkem 64 koček. Pro dalších cca 150 koček ve venkovních lokalitách zajišťujeme krmivo, které průběžně několikrát do týdne nakupujeme a rozvážíme.

Všem našim příznivcům a především dárcům a sponzorům velmi děkujeme za podporu a pomoc.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář