Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zpráva za 4. Q 2008

11. 2. 2009

ObrazekZpráva o naší činnosti
za 4. čtvrtletí roku 2008


ŘÍJEN

2.10. jsme přijaly bílomouratého kocourka Tereka, který byl vyhozen u činžáků ve městě.
13.10. jsme přijaly Pusinku a jejích 5 koťat: Petulu, Elu, Helu, Tega a Tara - porodila je v Lužicích v dílně v šuplíku.
19.10. se objevil u hodonínských lázní bílozrzavý kocourek Gaston.
21.10. jsme přijaly zrzavého Garfielda a bílou Jůlinku, kteří doplatili na rozchod dvou mladých lidí.

V říjnu našli domov: Šejla, Fabián, Bobeš, Dejla a Lejla, Fifík, Kaila a Kevin, Dantes, Míša, Fíbí, Xena, Garfield, Lucián, Mery.
Do depozit přijato: 10, umístěno: 15.



LISTOPAD

2.11. jsme přijaly Kasandru se 6 koťaty - Goran, Leon, Julián, Lara, Edvina, Tristan se narodili v kůlně v Hodoníně.
8.11. nám majitelé našeho bývalého svěřenece Borise přivezli 3měsíčního zrzečka Rafaela, kterého našli na ulici ve Slavkově, a Johanku s Kryštofem, které do svého domova přivedl Boris.
10.11. našel pán v Hodoníně u Kauflandu pod koly svého vozu krabici s dvěmi koťaty - Merilka a Nina čekají na nový domov u nás.
19.11. donesly děti na veterinu Terezku, kterou našly u školy
26.11. našla paní, která krmí na zahrádkách opuštěné kočky, v plechové garáži čtyři koťata: Lolitu, Estel, Fany a Normu.

Obrazek
Kasandra s koťaty

V listopadu našli domov: Meredit, Jůlinka, Tara, Picolo, Gaston, Bilbo, Hadrik, Robin, Čita, Deryl, Malik, Kryštůfek, Denis, Jovanka, Evita, Tami, Rafael.
Do depozit přijato: 17, umístěno: 17.



PROSINEC

12.12. jsme přijaly mouratého kocourka Sama, který se již 14 dní potuloval u Kauflandu 14 dní. Tentýž den nám zavolala paní, která se ujala dvou koťat nalezených u mostu a měla je v chatce, ale koťata byla nastydlá a měla průjem a paní si s nimi nevěděla rady: Venda a Mendy.
20.12. nám přinesla paní černou kočičku Maršu, která se přitoulala k její známé k domku v Brně. Paní krmí již 7 koček a další si již nechat nemohla.
30.12. našly děti u školy ve Slavkově 7měsíční mourečku Filipku.

Obrazek
Filipka

15.12.2008 se na nás obrátila paní z Řetůvky u Ústí nad Orlicí s tím, že ve svém domku pečuje o 20 kočičích nalezenců a potřebuje pomoci s jejich umístěním. Kočky jsme začaly inzerovat a ještě v prosinci 5 z nich našlo nové domovy. S pomocí občanského sdružení Opuštěné kočky Polička jsme uhradily kastrace všech koček a v lednu všechny zbývající kočky převzalo do svých depozit občanské sdružení Kočičí naděje. Koček bylo nakonec téměř 40 a vzhledem k tomu, že se mezi sebou navzájem pářily, má velká část z nich vrozené vady. Do 11.2.2009 bylo 12 z těchto koček umístěno, zbývajících 22 koček čeká v depozitech Kočičí naděje.

V prosinci našli domov: Serena, Šelly, Telma, Johanka, Robin, Čany, Jesy, Míša, Kryštof, Arleta, Marisa, Dáda, Babulka, Sam, Muf, Eby.
Do depozit přijato: 5, umístěno: 16.



Od října do konce prosince 2008 jsme

- přijaly celkem:

32 koček

- umístily celkem:

48 koček

- nechaly vykastrovat:

59 koček

Velmi děkujeme všem, kteří v roce 2008 stáli při nás. Velmi si vážíme všech, i těch nejdrobnějších příspěvků ať již materiálních či finančních, a samozřejmě jsme velmi vděčné všem hodným lidem, kteří si od nás v roce 2008 osvojili kočku. Děkujeme!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář