Jdi na obsah Jdi na menu
 


ObrazekMourečka Fabiána nechala kočka v září 2007 na seně na půdě v Hovoranech a už se k němu nevrátila. Když jsme ho vzaly k nám, ještě neuměl ani sám jíst. Byl již jednou umístěn, do nového domova odešel spolu s kocourkem Kimem, u jejich nového majitele se však rozvinula alergie, a tak je musel vrátit.
4.10.2008 byl umístěn do České Třebové k lidem, kteří od nás měli kocourka Vendelína. 1.11.2008 byl vrácen, protože se ukázalo, že nemá rád mužskou část rodiny.

Jeho noví majitelé nám napsali:

5.10.2008:
Fabián se zatím bojí, celou noc byl v koupelně, spal v přepravce a potom v kočičím záchodě. Párkrát jsme ho vzali, ale dlouho u nás nevydržel. Když jsme jeli od Vás, celou cestu spal.

7.10.2008:
Fabïán se lepší, už začíná pomalu jíst, jednou dokonce vrkal a nechal se drbat na břichu. Jinak je ale pořád v přepravce.

9.10.2008:
Fabián už jí, dnes večer nám udělal bobky do postele. Mazlí se jenom s manželkou, na nás syčí a klopí uši. Manželka ho drbe na břichu a Fabián vrká. Jak se objevím já nebo synové, tak syčí.

14.10.2008:
Fabián nás pravidelně navštěvuje v noci, leží mezi námi a spokojeně vrká. Ve dne je většinou na skříňce v koupelně, tam tráví většinu času. Bohužel zase bobkoval synovi do postele. Jinak se ještě pořád hodně bojí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Fabiánek

(Alena, 11. 10. 2008 19:02)

Uvidíte, že se to časem zpraví a Fabiánek si nakonec zamiluje i Vás i Vaše kluky. Prozatím asi byla láska na první pohled s Vaší ženou. Ono to chce trochu času a bude i Váš. Budu držet palce at je to co nejdříve.

kocourek Fabián

(Markéta Šenková, 3. 2. 2008 13:57)

dobrý den, můžete mi prosím poslat ještě nějakou fotku Fabiánka? jsem z Brna, ráda bych ho viděla ještě takto, než bych se rozhodla přijet osobně. velmi děkuji, M. Šenková