Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sen zvířat 2008

21. 9. 2008

Dne 20.9.2008 uspořádal tým Planety zvířat v areálu Hoffmanova dvora v Praze 9-Vinoři 3. ročník umísťovací výstavy Sen zvířat. Výstavy se zúčastnilo 40 útulků z celé ČR a 4205 návštěvníků. Z přihlášených 49 psů a 166 koček zde našlo nový domov celkem 36 psů a 77 koček.

Obrazek

Obrazek

Výstavy jsme se zúčastnily i my a spolu s námi i 12 našich svěřenců, pro něž jsme zde doufaly najít nový domov. Umístily jsme celkem 6 koček, avšak jen díky tomu, že jsme se třemi novými majiteli byly v kontaktu již před výstavou a dvě kočky jsme umístily tzv. "do vlastních řad". Jinak by tentokrát byla naše úspěšnost nulová, protože k našim klecím zavítalo jen velmi málo návštěvníků, kteří si z výstavy chtěli odnést kočičku.

Obrazek Obrazek

Mezi zúčastněnými VIP osobnostmi byli i Václav Vydra (na fotce jeho příjezd)
a Květa Fialová (na fotce s Naďou)


První šťastlivci, pro něž si přišli jejich noví majitelé, byli hned dva: Denny a Ross. Budou spolu nyní bydlet v Jihlavě v domku se zahrádkou a jejich noví majitelé byli tak hodní, že si je vzali společně, ačkoliv původně si přijeli jen pro Dennyho.

Obrazek

Obrazek


Pak přišel na řadu bílý krasavec Marvin. Konečně se dočkal a odjel do domku se zahrádkou, kde bude mít vytoužený výběh, který u nás tak moc postrádal.

ObrazekObrazek Obrazek


Před polednem se dočkal zrzeček Homér a po druhé hodině jsme se na odjezd začaly chystat i my. Posledními umístěnými byli Anuška a Geret - budou bydlet v Praze u naší kolegyně Leony, která má od nás 2letou Lizetku.

Obrazek

 Obrazek

Obrazek



Moc děkujeme organizátorům výstavy za její uspořádání, sponzorům za sponzorské dary, Báře za bohatou fotodokumentaci, Lence a Ivě za odvoz a 12. října 2008, kdy Pražský spolek ochránců zvířat pořádá svou 23. umísťovací výstavu, se budeme těšit v Praze na shledanou.

Více fotografií z výstavy najdete v naší fotogalerii na Kocky-online.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

poděkování

(bobina, 22. 9. 2008 19:03)

Velké díky patří všem těm, kteří se o opuštěné kočičky starají, věnují jim mnoho svého času a dokážou připravit tak pěknou výstavu kočiček.Díky moc.

Držím palce

(Světlana, 19. 9. 2008 11:25)

Všem kočičkám držím palce, aby našly své pánečky !