Jdi na obsah Jdi na menu
 


Charitativní krámek na Mezinárodní výstavě koček v Brně, r.2016

14. 6. 2016

Ve dnech 25. a 26.6.2016 se bude konat Mezinárodní výstava koček, kterou pořádá ZO 36 chovatelů koček v sálech kongresového centra BVV v Brně.

My se po oba dny výstavy zúčastníme s naším charitativním krámkem, kde si můžete zakoupit šperky, hrníčky, malovaná trička, tenisky nebo pelíšky pro kočky a další pěkné věci a podpořit tak kočky z našich depozit, které čekají na nové domovy.


plakat450.jpg

Virtuální plánek areálu zde.

Mapa

 

Jak to dopadlo?

V našem charitativním krámku se nám podařilo za oba dny utržit
13 290,- Kč, které použijeme na krmivo pro kočky.

v2-350.jpg

V neděli jsme sebou vzali i tři naše kočky, které čekají v depozitech na nové domovy - Kulíška, Wikyho a Terezku.

Nový domov se jim najít sice nepodařilo, ale jaké bylo naše překvapení, když v kategorii "Kočka domácí" všichni uspěli a získali diplomy a krásné kokardy! Wiky byl nominován do BIS!

v11-350.jpg


A pozor!

V kategorii "Kočka domácí" zvítězil náš bývalý svěřenec
kocour Zoran!

Jeho majitelka nám napsala:
"Dobrý den, vzhledem k tomu, že jsme se s vámi setkali na výstavě v Brně, podávám zprávu o vašem skvělém Zorankovi, kterého jsm si v únoru odvezla z Hodonína do Bratislavy. Zordo už absolvoval dvě výstavy v kategorii domácí kočka dlouhosrstá (house cat longhair) a v obou získal titul best in show. Je skvělý, hodný, mílý, ale i tempermentní, nadšeně prohání naše čytři britské dámy, miluje syrové maso, ale i kvalitné granulky. Je to zkrátka láska moje i mého muže a samozřejmě i dospělého syna, jeho přítelkyně a všech mých kamarádek.
Katka a Zoran"


v8-350.jpg
Další fotky najdete zde.

Tady vidíte, jaké u nás najdete kočky - jen ty nejkrásnější, nejmilejší, nejdokonalejší, zkrátka úplně NEJLEPŠÍ!
 

Děkujeme svazu chovatelů ZO 36 Brno,
že nám umožnili účast na výstavě.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Výstava

(H&spol., 29. 6. 2016 22:54)

Díky za krásné kalendáře. Už je mám asi 4. sezónu a ty letošní jsou moc povedené. Loni se mi taky líbily, ale ty packy přes jednotlivé dny mi trochu brání psaní poznámek. Na další rok jsou linky bílé, takže to oceňuji.

doprava ke Kongresovému centru:

(Renata Žaludová, 23. 6. 2016 16:25)

Od nádraží tam jede tramvaj č 1 směr na Pisárky, jinak také trolejbusy č 25 a 26 ve směru do Kohoutovic (přes Mendlovo náměstí)a tramvaj č 11 od České ve směru na Pisárky.