Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zoran 03

1. 2. 2016

zoran350.jpgKocour, kastrovaný, nar. 6/2015

Zoran je černý dlouhosrstý kocourek, který se přidal k Hubertovi a společně žili nějaký čas na autobusové zastávce v Ostopovicích. Je to bezpoblémový kocourek, mazel, s nádherným hebkým kožíškem! 1.2.2016 byl Zoran umístěn do Bratislavy, do bytu ke čtyřem kočkám.

Další fotky zde.

Zoran byl adoptován na dálku - jeho adoptivní rodinou byla Jorga Lišková, Bucík, Liduška a Jeník. Děkujeme!

 

Zprávy z nového domova:

2.2.2016
Dobrý den,
tak Zoranko strávil první noc u nás doma v Bratislavě. Byli jsme s ním po celý večer v obyváku u televize, hodně se mazlil, manžel je ním nadšený. Stále přede (Zoran, manžel zatím ne... ).
Ráno spapal dvě misky hovězího, vylezl na velké škrabadlo a z něj až na knihovnu
téměř pod strop, tam se mu bude asi líbit. Musím mu ostříhat drápky, ale on je tak mazlivý, že to nebude žádný problém.Pěkně držel, když jsem ho česala, takže je to fakt krásně manipulovatelný kocourek. Zatím trochu stále pčiká, proto určitě bude zatím bez našich koček. Ty jsou trochu vyvedené z míry, nemohou do oblíbeného obyváku, ale musejí to vydržet.
Krásný den přeje Katka, manžel František a čtyři kočky (Berenik Blu Gift, Arménis Fool on the Hill, Arline Fool on the Hill a Britanny Fool on the Hill) a Zoranko.

10.2.2016
Tak zase zdravíme z Bratislavy.
Zoranko prodělal rýmu, ale už je to téměř úplně zažehnané, nekašle, rýma přešla, jenom tak dvakrát denně kýchne. Je moc milý, čistotný, spíše klidnější, nejraději je, když u něho sedíme, buď já, manžel, nebo když dorazí syn s přítelkyní. Přede a tulí se. Už taky začal lépe žrát, ráno zblajzne misku hovězího, přes den má granulky a večer dostává konzevru od Cosmy - tuňáka, nebo kuře. Taky mu dávám vitamínovou pastičku i pochoutky. Zatím stále není vypuštěn do bytu, obývá obývák :-) , má tam všechno a navíc večer tam vždy od té šesté už s ním sedím a koukáme na televizi. To se mu taky líbí, dokonce objevil i zrcadlo a kouká do něj. Je to malý poklad, doufám, že už bude ok a začneme ho pomalu seznamovat. Pustila jsem na chvíli do pokoje moji tzv. "malou", ona malá není, ale je z našich britek nejmladší. Koukali na sebe ze zdvořilé vzdálenosti, potom Brittany začala strašně syčet... A to je při tom ta nejhodnější a nejmilejší kočička. Tak to bude asi chvíli trvat. Zase se ozvu se zprávami a taky ho vyfotím.
Zdravíme z upršené Bratislavy.
Katka a celá kumpánie kočičí (no dobře, tak manžel taky :-P
)

23.2.2016
Posílám fotku našeho malého truhlíčka. Chytání kurzoru na monitoru ho nějak zmohlo, tak to zalomil za klávesnicí.
zoran300.jpgSeznamování s dalšími kočkmi se celkem daří. Britanny je v pohodě, dnes dokonce spali spolu se mnou v posteli a jí to vůbec nevadilo. Nejstarší Baruška je pohodářka, ta ho už očichává. Arménis je hysterka fixovaná na mne a zatím na malého syčí a Arlinka je poseroutka, ta utíká k manželovi na skříň. Na nic netlačím, holky pomalu už obsazují místa, která předtím obsadil Zoran.
Moc zdravíme. Katka J.

27.6.2016
Dobrý den,
vzhledem k tomu, že jsme se s vámi setkali
na výstavě v Brně, podávám zprávu o vašem skvělém Zorankovi, kterého jsm si v únoru odvezla z Hodonína do Bratislavy. Zordo už absolvoval dvě výstavy v kategorii domácí kočka dlouhosrstá (house cat longhair) a v obou získal titul BIS (best in show). Je skvělý, hodný, mílý, ale i tempermentní, nadšeně prohání naše čytři britské dámy, miluje syrové maso, ale i kvalitní granulky. Je to zkrátka láska moje i mého muže a samozřejmě i dospělého syna, jeho přítelkyně a všech mých kamarádek. Posílám pár fotek, z výstavy teď v Brně nemám, byla jsem sama a tak jsem ani nebrala foťák. Ještě pošlu z iPadu, ten jsem měla na té první výstavě. Přeji krásny den
Katka a Zoran

20.11.2016
"Jmenuji se ZORAN a narodil jsem se někdy v červnu roku 2015 v Brně.
Já už si to všechno nepamatuji, ale vím, že jsem jako koťátko žil na ulici. Kam se poděla moje maminka nevím...
Jednou se objevily hodné paní a přestěhovaly mne k jiným kočičkám do Hodonína - říkaly tomu depozit Koček SOS.  Bylo tam fajn. Měl jsem co jíst, bylo tam teploučko, dokonce mne vzaly k nějakým bílopláštíkům. Tam jsem dostal injekce a taky mne prý kastrovali. Už jsem prý jenom poloviční chlap, ale je to tak lepší. Holky mne nezajímají, jenom když si chci hrát. A to já chci stále.
A taky mne ty hodné paní vyfotografovaly a moji fotku daly na facebook. Prý abych si našel svoji rodinu. A potom to šlo rychle. Zatelefonovala paní z Bratislavy, že si pro mne přijede. Je to až za řekou Moravou, ale ne zase tak daleko. V té Bratislavě je to moc fajn. Mám čtyři britské kamarádky, jsou to už velké dámy, ale to byste koukali, když je honím po bytě, jak utíkají. Taky máme škrabadla, kopec dobrého masíčka a vůbec je tam fajn. A páníček je moc rád, že má konečně kamaráda chlapa.

A teď to hlavní. Moje panička mne na jaře vzala na výstavu a představte si, já to tam vyhrál. Je taková kategorie – DOMÁCÍ KOČKA – a tam jsem za úplnou hvězdu. Byl jsem v Bojkovicích, v Brně, v Boskovicích, a dokonce v Maďarsku a všude jsem byl obdivovaný. Mám taky schované poháry a medaile. A poslední víkend v říjnu jsme s paničkou vyrazili do Vídně. Tam se totiž konala Světová výstava koček. Pánovi, který mne posuzoval jsem se moc líbil a dostal jsem nominaci do soutěže Best in show. Takovýhle malinký krůček jsem byl od titulu Světový vítěz. Porazila mne totiž kočka z Finska. Ale nebojte se, já jí to ještě oplatím. Tak se mějte. A taky si vezměte nějakou pouliční kočičku. My jsme potom moc hodní a šťastní. A vy budete taky.
Tak ahoj, Zoran z Bratislavy"

3.4.2018
Milí přátelé,
před týdnem jsem se Zoranem, milým klučíkem, pro kterého jsem si byla před dvěma lety právě u vás, absolvovala poslední výstavu. Slíbila jsem mu, že končíme. Vyhrál, co se dalo, mnohonásobný Best in show, druhý na světové výstavě. Rozloučili jsme se stylově na stejné výstavě, jako jsme před dvěma lety začali. Na zámku Nový Světlov. Díky moc za toho milého a krásného kocourka, bude se tu doma teď poflakovat a honit kamarádky - čtyři britské dámy.
Držím vám palce, přeji hodně sil ve vaší úžasné práci.
Pozdravujeme z Bratislavy, Kateřina J.

zoran.jpgZoran a jeho úlovky

13.12.2022
Zdravím do Hodonína a posílám fotku našeho Zoranka od vás, který je u nás až moc spokojený už sedmý rok. Zítra ho vezu na koupání, bude na Vánoce fešák. Fotka lže, víno ho vůbec nezajímá, zato maso a granule hodně. I když má za sebou velmi úspěšnou výstavní kariéru, dnes by už žádnou kokardu nezískal. Proč? Je to zkrátka takový boubelín, kdeže jsou ty časy, kdy to byl ten štíhlý krasavec. :-)
Přejeme krásné vánoční svátky a zdravíme Gandalfa, kterého na dálku podporujeme.
Kateřina J. a Zoran, Bratislava

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nádherný!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 11. 2. 2016 19:38)

naprosto identický s našim sousedovic kocourkem!Jako bych koukala na něho,je to až neskutečná podoba.Vše nejlepší-všem!

HUrá!!!!!!!!!!!!,

(Jorga + Liduška, Jeníček, Kuki, 3. 2. 2016 17:49)

máme velikánskou radost!!!!!!!, přejeme mnoho štěstí, zdraví a radosti s krasavcem Zoránkem!!!!!

Zoran 03

(Gasnarkova Iveta, 29. 1. 2016 21:47)

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli je Kocourek stále k mání.měly by jsme o něj zájem jako společníka k naší dlouhosrsté kocicce.Do domku se zahradkou.Zítra by jsme si pro něj přijely jestli by bylo možné. Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem Gasnarkova

Re: Zoran 03

(Kočky SOS, Lucka, 29. 1. 2016 23:08)

Dobrý den, paní Gasnarková,
moc děkujeme za zájem o Zorana. Na pondělí už je domluvený zájemce, který se přijede podívat a další v pořadí je paní, co psala na mail před Vámi. Takže kdyby Zoranovi nevyšlo tohle... Ale máme ještě další dlouhosrsté (asi křížené mainské mývalí) kocoury, jen zatím nejsou očkovaní a taky jednoho stříbrného briťáka (ten je zatím nemocný). Tak pokud budete sledovat naše stránky... Nebo je zde spousta vzhledově "obyčejných", ale povahově neobyčejných koček, které touží po domově. Případně mi můžete zítra po obědě zavolat, domluvíme se. Tel. 725 859 450.
Děkujeme za zájem, s přátelským pozdravem
Lucie Foltýnová

No jednou to bude kus kocoura!

(Daniela se svými osmi kočkoláskami, 23. 1. 2016 17:30)

Překrásný koucourek,bude ozdobou každého domova!