Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ježíšek 2019

6. 12. 2019

Víme, že všechny opuštěné kočky by si přály mít svého člověka, své doma ... A přestože se celý rok o to snažíme, pořád zůstává dost kočiček, na které se zatím štěstí neusmálo a je i hodně takových, pro která se naše depozita stala domovem trvalým. A právě pro tyto kočičky jako každý rok, tak i letos pořádáme Ježíška.
A nejen pro kočky čekající na nový domov a pro kočky  trvale žijící v našich depozitech, ale i plašanky a zde, které žijí po kastracích ve venkovních lokalitách, kde jim zajišťujeme krmení.

 

titulka.jpg

 

Ježíšek poběží od 6.12.2019 do 6.1.2020

Vyrobili jsme jednotlivým kočkám dárkové kartičky. Všechny kartičky najdete zde.
"Zakoupením" kartiček můžete přispět konkrétní kočičce, která čeká na nový domov nebo venkovním plachým kočkám a nebo můžete koupit dárek společný pro všechny.

 

Každá kočka má přímo na kartičce uvedeno jaká je hodnota dárku. Na kartičce najdete přidělený var. symbol pod kterým můžete příslušnou částku převést na náš účet:

1. Pokud si přejete, aby bylo Vaše jméno u obdarované kočky zveřejněno, převeďte částku na náš transparentní účet č. 2600773655/2010


2. Pokud si jméno nepřejete zveřejnit, převeďte částku na náš běžný účet č. 177627810/0600

Příspěvky jsou odečitatelné od základu daně z příjmu, proto budete-li si přát vystavit potvrzení a nemáme dosud Vaše údaje - prosíme o zaslání adresy trvalého bydliště a r.č. na email kocky.sos@seznam.cz

Vybírejte, nakupujte, kočky se těší na vánoce a děkují! 

 

kolaz4.jpgJak dopadl Ježíšek 2019?

Celkem jste opuštěným kočkám (v našich depozitech a plašankám venku) nakoupili 392 dárků (kartiček) za  80 250,- Kč ! Další částky dorazily na náš účet i mimo nákup kartiček, jako příspěvek pro všechny kočičky a pak tu jsou dárečky - granule, kapsičky, hračky, které přišly v balíčkách poštou nebo jste je sami do našich depozit přivezli.

Jste úžasní a my víme, že na to nejsme sami. heart

Moc děkujeme a na další fotky se můžete podívat zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář