Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak zabezpečit plot

22. 5. 2017

Pokud bydlíte v domku, je pro kočku výborné, že může ven. Ale často není žádoucí, aby se kočka dostala mimo váš pozemek, ať už kvůli provozu na silnici nebo třeba kvůli sousedům, kterým vaše kočka vadí.
Plot jde snadno zabezpečit, aby ho kočka nepřelezla, pomocí bavolet.
Podívejte se zde.

 

plot350.jpg

 

 

 

 

 

plot300.jpg

 

 

 

 

 

Další fotky zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ploty

(Šárka, 24. 7. 2018 0:29)

Milý Franto, když jsem byla dítě a trávila prázdniny u babičky na vesnici, poslala mě do statku pro kotě. Musela jsem jít hned, aby na nás zůstalo. Tehdy bylo nemyslitelné, že by ve stavení nebyla minimálně jedna kočka, která by ochraňovala stavení proti myším a potkanům.O nějakých deset let jsem musela čelit vraždění nechtěných přemnožených koťat. A proč?? Protože kastrace byla proti přírodě. Jakoby zabíjení proti přírodě nebylo.Nikdo nebyl ochotný obětovat 300 Kč na kastraci. Tolik to tehdy stálo. A co z toho máme teď? Plné útulky nechtěných koček. Nekontrolované množení. A pod kontrolu se to snaží dostat právě dobrovolníci a organizace jako je SOS Hodonín. Spíš by jste jim měl poděkovat a ne na ně útočit. Starají se právě o to, aby Vám kočky nelezly přes plot.
A dovolte mi jednu radu na závěr. Podle velikosti Vašeho dvorku umístěte jednu nebo více nízkých krabiček s úplně obyčejným stelivem třeba někam za květináč nebo keř. Nebo do záhonku, prostě tam, kde nechcete aby kočky kálely. Většinou jim to vyhovuje více jak hlína.Bohužel, musíte tu krabičku čistit. Ale je to přeci lepší, než mít hovínka, kde je nechcete.

Pomoc

(Marketa koutkova, 7. 6. 2018 15:23)

Prosim o cenovou nabidku a pomoc.
Musim v brzke dobe zabezpecit pozemek 9x9m a 13x4m.
Stiznosti na kocky.....
Lze zaslat katalog ci jine.
Dekuji
Koutkova Marketa
731522238
Mratin

Re: Pomoc

(Kočky SOS, 7. 6. 2018 16:01)

My jsme útulek pro opuštěné kočky, my ploty nezabezpečujeme, musíte si najít firmu, které dělá ploty a když jim ukážete na našich stránkách o co vám jde, určitě si budou vědět rady.

Re: Pomoc

(Alesbrhel.cz, 22. 7. 2018 12:31)

Dobrý den. Pokud máte zájem o zhotovení takove zábrany na plot , mohu vam pomoci. Kontaktujte mě prosím na mých www stránkách www.alesbrhel.cz. Aleš Brhel.

kde koupit

(Marie, 28. 9. 2017 17:19)

Dobrý den,můžete mi prosím napsat, kde se dá ta sada k zabezpečení koupit nebo objednat? Děkuji předem.

Re: kde koupit

(Kočky SOS, 29. 9. 2017 8:39)

Dobrý den,
myslím, že se nejedná přímo o sadu, jedntolivé díly se dají koupit v obchodech jako je OBI apod. Když si rozkliknete to album "Další fotky zde." tak tam najdete fotky, které si můžete třeba i vytisknout a v hobby marketech je ukázat. Určitě vám poradí.

Re: kde koupit

(Alesbrhel.cz, 22. 7. 2018 12:28)

Dobrý den, pokud máte o zhotovení zábrany na plot zájem, můžu vám pomoci. Kontaktujte mě prosím na mých www srrankach www.alesbrhel.cz Ales Brhel.